Provider lekt uiteindelijke specificaties Apple iPhone X

Het regent geruchten rondom de iPhone X. Daar is een goede reden voor, want het gloednieuwe toestel zal vanavond worden onthuld. Om 19:00 gaat het grote feest van start, dat je hier live kunt volgen. Om het af te leren hebben we hier de uiteindelijke specificaties voor je.

Apple iPhone X specificaties

Normaliter weet Apple een hoop geheim te houden, maar dat is absoluut niet het geval bij de iPhone X. De techgigant viert de tiende verjaardag van de originele iPhone met een gloednieuw design, waar helaas ook een flink prijskaartje aan hangt. Dat mag echter de pret niet drukken, want de geruchtenmolen wijst erop dat het een indrukwekkend toestel gaat worden.

Al een jaar lang duikt er haast dagelijks nieuws op rondom toestel. Wat begon met vage schetsen en vermoedens kwam uiteindelijk neer op gelekte foto’s en gelekte specificaties. Nu, een paar uur voor de onthulling begint, zijn de vermeende uiteindelijke specificaties namelijk gelekt. Het meeste wisten we al, maar er zaten ook wat details tussen waarover nog twijfels bestonden.

 

De gelekte specificaties zijn afkomstig van een Russische provider. Vanmiddag dook er een foto op van een computerscherm. Volgens de leaker Benjamin Geskin, die naam maakte met zijn frequente iPhone X leaks, is de foto legitiem. Of dat klopt, gaan we over een paar uur ontdekken.

iPhone X

iPhone X specificaties

De real deal?

De Apple iPhone X heeft volgens de Russische provider een 5.8-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1125 x 2436. Verder kun je rekenen op 3GB aan werkgeheugen, 256GB aan opslaggeheugen, een dubbele 12MP camera en de 2.5GHz A11 chipset. So far, so good. Dat is dus het model dat naar verluidt rond de duizend euro gaat kosten.

iPhone X specificaties

Mag het van jou nog een tikkeltje duurder? Dan is er ook nog een variant met 512GB aan opslaggeheugen. De Russische database toont gouden, zilveren en zwarte versies van de iPhone X. Neem dit nieuws voorlopig met een korrel zout, maar het lijkt erop dat het hier om de real deal gaat. Check hier al het overige iPhone X nieuws!

Bron: @VenyaGeskin1

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters