‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’

Heb je een iPad Pro, en baal je ervan dat de stylus niet compatibel met je iPhone is? Dan hebben we zeer goed nieuws voor je over de opvolger van de iPhone X.

Apple’s vertroebelde lineup

Bij Apple draaide alles altijd om simpliciteit. Als consument krijg je een ecosysteem aan producten en software dat gewoon werkt. It just works. Je weet precies waar je aan toe bent.

Op dat vlak heeft de techgigant de afgelopen jaren flink ingeboet. Apple’s lineup aan producten is flink vertroebeld. Features worden bewaard voor duurdere modellen (waar Google de draak mee stak), sommige iPads krijgen een stylus, de iPhone SE komt er tussendoor: het wordt steeds moeilijker om het overzicht te behouden.

Apple iPhone X koopwijzer
De iPhone X

Dat is niet per se een slecht iets. Consumenten hebben meer keuze dan ooit. Daarmee verliest Apple echter wel een van zijn grootste voordelen ten opzichte van de concurrentie.

Opvolgers iPhone X krijgen stylus

Wellicht gaat de fabrikant volgend jaar zijn lineup weer recht trekken. Het lijkt er namelijk op dat een van de toekomstige iPhones een stylus gaat krijgen, net zoals de iPad Pro. Volgens insiders is Apple in gesprek met verschillende stylus-fabrikanten.

Het is niet duidelijk of het echt onderdeel wordt van de nieuwe iPhone, zoals het geval is met de Galaxy Note 8, of dat het een losse accessoire gaat worden. Insiders wijzen er echter op dat de iPhone in kwestie al in 2019 gelanceerd gaat worden.

Deze informatie sluit aan op eerdere geruchten. Apple bleef lang vasthouden aan de kleinere schermformaten van iPhones. Met de iPhone X wordt daar afscheid van genomen. Sterker nog, bronnen wijzen erop dat Apple aan een 6.46-inch (!) iPhone werkt.

iPhone X Plus stylus

Losse accessoire

Hoe groter iPhones worden, hoe logischer de stap naar een stylus is. Consumenten kunnen er eenmaal al mee aan de slag op hun iPad Pro, dus het kan een aantrekkelijke manier zijn om ze nog meer te laten voor een Pro-model van de nieuwe iPhones.

Softwarematig liggen er veel kansen, zoals Samsung al met zijn Galaxy Note-lijn heeft laten zien. De kans dat Apple die weg inslaat is echter klein. Waarschijnlijk zal de techgigant zijn stylus als een losse accessoire aan blijven bieden. Althans, als we naar het verleden kijken. De toekomst blijft een grote verrassing!

Bron: Korea Herald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Margo van Ieperen -

  Stelletje hypocriete dat Apple. Ooit Samsung aangeklaard voor 2 miljard omdat Samsung hun ronde hoekjes had gekopieerd. Totale waanzin.

  Kijk wat Apple de laatste twee jaar van Samsung heeft gejat/overgenomen/gekopieerd/nageaapt.

  En daar komt gewoon zonder enige schaamte dus ook nog een stylus bij. Met OOK nog een OLED scherm van Samsung en andere Samsung componenten zou ik als ik Samsung was 90% van de opbrengst van elke nieuwe iphone opeisen.

  Die iphones worden meer en meer een matige kopie van het Samsung origineel. Wees dan gewoon eerlijk als Apple en hernoem je smartphones naar iSam ipv iPhone.

  – smartphone camera (Samsung invented the camera on mobile phones)
  – IP67 water- and dustproof
  – Bluethooth 5
  – HDR
  – smartwatch
  – LTE on a smartwatch
  – larger screen size (phablet)
  – bezelless screen / screen to screen
  – glass back
  – quick charge
  – wireless charge
  – OLED screen
  – facial scan
  – S-pen (stylus)
  – wireless earbuds
  – low power mode
  – advanced screen shot
  – customization of quick actions (settings)
  – screen shot tools
  – offload apps (remove app but save all the data)
  – screen recording (game center)
  – split screen and multi-tasking

   1. Dick Molleman -

    Zeg maar wat er niet klopt van het lijstje hierboven?
    Apple is al jaren Samsung aan het kopieren/naapen.

    Noem drie dingen die Apple heeft uitgevonden waar al niet een bestaande uitvinding aan ten grondslag ligt. Apple heeft de laatst e 10 jaar NIETS uitgevonden. Het waren altijd variaties op een reeds bestaand theme en zoals we van dat Apple gewend zijn, daarna roepen ‘kijk eens wat wij hebben uitgevonden’ om vervolgens iedereen kapot te procederen die het van Apple leent, zoals de afgeronde hoekjes.

    https://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0

   2. Rafat Tuayb -

    Zei ik dan dat er iets niet aan het lijst hierboven? Ik zei alleen dat het overdreven is om Apple zo erg te haten. Apple is ook gewoon een hele goede bedrijf die goede telefoons maakt. Ik snap dat het niet goed is als Apple veel van Samsung kopieërt en dat vind ik ook. En ik vind zelfs Apple en Samsung trouwens even goede bedrijven. Het enige wat erg goed van Apple is dat Apple IOS gebruikt en Apple heeft vooral nu een mooiere design.

   3. Dick Molleman -

    Apple een mooier design? Huh?

    De iphone 8 lijkt uit een museum te komen als je ‘m vergelijk met de andere flaghips.

    De iphone X heeft een lelijke zwarte vlek bovenin het scherm en een enorme camera bubel op de achterkant. Ook geen echt bezelless screen.

    Wat is er volgens jou zo mooi aan dan?

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters