Apple is niet blij met Google Voice

Apple is niet blij met Google Voice, het bedrijf heeft alle applicaties die Google’s nieuwste dienst in de Verenigde Staten ondersteunen uit de App Store gehaald.

GV Mobile

Google Voice is het nieuwste pareltje op het vlak van mobiele telefonie. De dienst verzamelt al je verschillende telefoonnummers bij elkaar op één centraal nummer, samen met een webinterface voor je voicemail en sms-berichten. Er is al een officiële applicatie beschikbaar voor Android maar voor de iPhone voorlopig niet.

Volgens Apple hebben de GV-applicaties een dubbele functionaliteit en bieden ze geen meerwaarde aan het toestel. Dezelfde reactie kregen we eerder al bij applicaties waarmee je Podcast-afleveringen kon downloaden, maar die functionaliteit heeft Apple later zelf toegevoegd met een software-update. De fabrikant heeft nu alle applicaties die Google Voice ondersteunen uit de App Store gehaald, waaronder VoiceCentral, GV dial en GV Mobile. Sean Kovac, de ontwikkelaar van GV Mobile, beweert dat de applicatie al persoonlijk was goedgekeurd door Apple-topman Phil Schiller. De applicatie GV Mobile is sinds kort wel beschikbaar voor het jailbreakcircuit in Cydia. Apple is, zoals altijd, niet beschikbaar voor commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters