'Apple is op zoek naar een nieuwe CEO'

Volgens een paar bronnen dicht bij Apple is het bedrijf in het geheim opzoek naar een nieuwe topman. De aandeelhouders zouden niet tevreden zijn met de prestaties van het bedrijf waardoor de CEO het veld moet ruimen.

Apple CEO Tim Cook

Het gerucht is afkomstig van Forbes, die op zijn beurt weer een beroep doet op Wall Street bronnen die dicht bij Apple staan. Volgens de bron zijn de investeerders van Apple ontevreden over het aandeel en de groei die Apple sinds het aanstellen van Tim Cook door maakt. Het aandeel is in de afgelopen paar maanden onderuit gegaan waardoor Apple 290 miljard aan marktwaarde is verloren. Daarnaast zou Apple sinds de introductie van de iPad geen nieuw apparaat hebben ontwikkeld die de markt moet veroveren.

Het bedrijf zou nu in het geheim opzoek zijn gegaan naar een nieuwe ceo die Tim Cook moet gaan vervangen. Volgens de bronnen van Forbes wordt dit in alle stilte gedaan om zo geen rumoer binnen het bedrijf te ontketenen. Apple zou vooral rust nastreven binnen en om het bedrijf heen waardoor slechts een handjevol mensen zich bezig houdt met het zoeken van een nieuwe ceo. Desondanks beschikt Apple wel over de grootste oorlogskas van alle techbedrijven en daarnaast weet het bedrijf record op record te stapelen voor wat betreft de winst.

Onduidelijk is nog hoe betrouwbaar de berichtgeving van Forbes is. De bron zelf is wel een zeer betrouwbaar medium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ACyurtkap -

    Tim cook hij is ook niet zo goed, laten ze nu iemand het proberen Tim cook heeft het geen beter bedrijf gemaakt dan dat het was, hij had geen toegevoegde waarde

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters