‘Apple komt in 2017 met 10,5-inch iPad Pro’

Volgens gerespecteerde Apple-analist Ming-Chi Kuo zal het Amerikaanse bedrijf volgend jaar met een trio van nieuwe iPad Pros komen waaronder een nieuwe 10,5-inch iPad Pro.

10,5-inch iPad Pro

Deze iPhones, iPads en iPods krijgen de update naar iOS 10Volgens Ming-Chi zou Apple een 10,5-inch iPad Pro als derde variant toevoegen aan zijn iPad-lijn. De tablet zou dan bestaan tussen de kleinere 9,7-inch iPad Pro en de grotere 12,9-inch iPad Pro. Apple zou ervoor kiezen een 10,5-inch tablet op de markt te brengen om zo zijn iPad aantrekkelijker te maken voor commercieel en educatief gebruik, aldus Ming-Chi. Het toestel zal waarschijnlijk voorzien worden van een Apple A10X-processor, net zoals de 12,9-inch iPad Pro 2. Over een opvolger van de 9,7-inch iPad Pro had de analist niets te zeggen.

Amoled

Ook wist Kuo nog te melden dat Apple zijn iPads in 2018 waarschijnlijk zal gaan voorzien van een buigbare amoled-schermen. Deze verandering zou gepaard gaan met een verandering in het ontwerp van de iPads. Of dit werkelijk zo gaat zijn zullen we moeten afwachten, maar de kans dat er een amoled-scherm in de nieuwe iPads komt is reëel.

iPad Mini

'iPad Mini 4 krijgt split view-multitasking'Waar Ming-Chi Kuo niets over wist te zeggen is de Apple iPad Mini. Dit kan slechts twee dingen betekenen. Oftewel had Kuo geen degelijke voorspellingen voor de kleinste tablet van Apple, of Apple zal stilletjes stoppen met het maken van de iPad Mini aangezien er alsmaar meer vraag is naar grotere iPhones. Zelf zien we het nog niet zo snel gebeuren dat Apple de iPad Mini-lijn schrapt, er zijn nog altijd heel wat mensen die liever een kleine iPad hebben. Al blijft de kans bestaan dat Apple er zo niet over denkt.

Tablets

Omdat er alsmaar minder tablets worden verkocht vragen we ons bij All About Phones af of jij nog een nieuwe tablet gaat kopen of dat je liever een grotere smartphone hebt. Laat het ons weten in de reacties!

Bron: The Verge

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters