‘Apple komt in 2017 met iPhone 7s, 7s Plus en premium iPhone 8’

Verschillende bronnen, waaronder Ming-Chi Kuo, meldden eerder dat Apple volgend jaar met drie iPhones komt. Een van die iPhones zou de iPhone 8 zijn, die in verband met het tienjarig jubileum van het toestel erg vernieuwend zou zijn. Naar verluidt krijgt de iPhone 8 een randloos amoled-scherm en een sterk verbeterde dubbele camera. De andere telefoons die het Amerikaanse bedrijf gaat uitbrengen, zijn volgens analist Kuo de iPhone 7s en iPhone 7s Plus.

iPhone 8 met amoled-scherm iPhone 7sDeze twee telefoons krijgen volgens Kuo de meer traditionele lcd-schermen, die ook hetzelfde formaat krijgen als de schermen van de iPhone 7s en 7s Plus. Volgens de analist van KGI Securities worden de nieuwe toestellen aangedreven door de A11-processor.

Behuizing van glas voor draadloos opladen

Ook zouden zowel de 7s-toestellen als de iPhone 8 een behuizing van glas krijgen. Dat heeft naar verluidt te maken met de mogelijkheid om de nieuwe smartphones draadloos op te laden. Dat zou namelijk een stuk langzamer gaan als de behuizing van metaal is. Omdat Foxconn zijn handen volgens Kuo vol zal hebben aan de amoled-schermen voor de iPhone 8, gaat Pegatron zich bezighouden met het draadloos opladen.

Bron: MacRumors en Forbes via PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters