'Apple komt al snel met iOS 4.3.1'

Volgens The BGR zal Apple binnen afzienbare tijd met iOS 4.3.1 op de proppen gaan komen. De update moet een paar bugs gaan oplossen en daarnaast het OS patchen zodat jailbreaks wederom een stukje moeilijker worden met het OS.

De website The Boy Genius Report heeft wederom een tip gekregen over een aanstaande update van iOS. Volgens de website zal Apple binnen twee weken de kleine update vrij gaan geven voor de iPad en de iPhone. De update bevat een aantal bugfixes zoals het oplossen van geheugenproblemen bij het lezen van grote bestanden. Daarnaast zullen ook bepaalde problemen met authenticatie van websites en applicaties opgelost worden, aldus de BGR.

Apple lijkt ook van plan te zijn om de baseband van de 3GS en de eerste generatie iPad te updaten om zo jailbreaks verder tegen te gaan. Ook het kleine gaatje in iOS 4.3 dat op de iPad 2 zit zal met de update gedicht gaan worden.

Jailbreakers zitten juist op deze 4.3.1 update te wachten omdat ze al een vermoeden hadden dat Apple snel met een update zal gaan komen nadat iOS 4.3 was vrijgegeven. Zodra iOS 4.3.1 uit is, zullen de populaire jailbreaks ook weldra verschijnen, zo is de verwachting. Zowel tethered als un-tethered jailbreaks zullen dan beschikbaar zijn voor de nieuwste software, zo verzekeren meerdere jailbreakers.

Apple zelf heeft nog niets losgelaten over de aanstaande update van het OS. Wel zijn er afgelopen weken problemen gemeld over de standby-tijd van de iPhone 4 in combinatie met het 4.3 OS. Daarnaast heeft de provider Vodafone ook problemen met de update aangezien veel iPads het plots niet meer doen in combinatie met bepaalde simkaarten van de provider.

Apple iOS 4.3.1 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters