'Apple komt al snel met iOS 4.3.1'

Volgens The BGR zal Apple binnen afzienbare tijd met iOS 4.3.1 op de proppen gaan komen. De update moet een paar bugs gaan oplossen en daarnaast het OS patchen zodat jailbreaks wederom een stukje moeilijker worden met het OS.

De website The Boy Genius Report heeft wederom een tip gekregen over een aanstaande update van iOS. Volgens de website zal Apple binnen twee weken de kleine update vrij gaan geven voor de iPad en de iPhone. De update bevat een aantal bugfixes zoals het oplossen van geheugenproblemen bij het lezen van grote bestanden. Daarnaast zullen ook bepaalde problemen met authenticatie van websites en applicaties opgelost worden, aldus de BGR.

Apple lijkt ook van plan te zijn om de baseband van de 3GS en de eerste generatie iPad te updaten om zo jailbreaks verder tegen te gaan. Ook het kleine gaatje in iOS 4.3 dat op de iPad 2 zit zal met de update gedicht gaan worden.

Jailbreakers zitten juist op deze 4.3.1 update te wachten omdat ze al een vermoeden hadden dat Apple snel met een update zal gaan komen nadat iOS 4.3 was vrijgegeven. Zodra iOS 4.3.1 uit is, zullen de populaire jailbreaks ook weldra verschijnen, zo is de verwachting. Zowel tethered als un-tethered jailbreaks zullen dan beschikbaar zijn voor de nieuwste software, zo verzekeren meerdere jailbreakers.

Apple zelf heeft nog niets losgelaten over de aanstaande update van het OS. Wel zijn er afgelopen weken problemen gemeld over de standby-tijd van de iPhone 4 in combinatie met het 4.3 OS. Daarnaast heeft de provider Vodafone ook problemen met de update aangezien veel iPads het plots niet meer doen in combinatie met bepaalde simkaarten van de provider.

Apple iOS 4.3.1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Richard -

  Vodafone & IOS 4.3 heeft/had oa. een andere optie erbij gekregen tw. de zgn. "mijn hotspot"-functie.

  Deze schijnt echter een conflict te hebben met de zgn. vodafone-iPhone apn instellingen van vodafone resp.live.com en office.nl

  Na een aantal keren resetten van deze instellingen liep mij Iphone 4 vast en blokkeerde daarna de simkaart…?!? ik kreeg een zgn, qwerty inlog scherm ipv het standaard nummer inlogscherm

  Telefonisch navraag bij de vodafone helpdesk leerde dat er een verband is tussen deze update en recentelijk uitgegeven micro-sim's van vodafone van de serie waarin halverwege de code 3007…. is opgenomen. Geadviseerd werd een nieuwe micro-sim te halen bij de Vodafoneshop van een lagere serie dan de eerder gememoreerde 3007… serie.

  moraal van dit verhaal de "mijn hotspot"toepassing waar het allemaal om begon werkt nog immer niet:(
  maar je bent wel een avondje zoet met het herstellen van iPhone-instellingen

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters