Apple komt in 2017 met drie iPhones waaronder een iPhone met Edge-scherm

Volgens Nikkei zal Apple met drie nieuwe iPhones komen in 2017. Als duurste, en beste model, zal de Amerikaanse smartphonefabrikant een Edge-variant van zijn iPhone op de markt brengen.

Drie iPhones

iPhone 7 Pro
iPhone 7 moedellen

Ook al moeten we nog wachten op de iPhone van dit jaar, is er toch al informatie over de iPhone van 2017 online verschenen. Zo wist Nikkei in een rapport te melden dat Apple volgend jaar waarschijnlijk met drie iPhone-modellen zal komen. Een reguliere variant, Plus variant en ook een Edge variant. Dat Apple volgend jaar met een iPhone dat voorzien is van een Edge-scherm zal komen komt niet echt als een verrassing. Er gaan al langer geruchten rond dat Apple volgend jaar één van zijn iPhones zal voorzien van een Edge-scherm.

Volgens het rapport zal Apple ervoor kiezen slechts één iPhone te voorzien van een Edge-scherm. Dit houdt in dat er in 2017, volgens het rapport, dus drie nieuwe iPhones zullen komen. Aangezien er dit jaar ook al geruchten rond gingen dat Apple met 3 modellen van zijn iPhone 7 ging komen, en dit derde model pas op het laatste moment zou geannuleerd zijn, lijkt een derde iPhone in 2017 voor de hand liggend.

OLED

Dual-SIMNiet alleen zou de nieuwe, derde, iPhone in 2017 voorzien worden van een Edge-scherm. Waarschijnlijk zal dit ook een OLED-scherm worden dat gemaakt gaat worden door Samsung (een LCD-scherm kan niet goed geplooid worden). Hierdoor is de mogelijkheid er dat de iPhone in kwestie een hogere resolutie zal hebben dan de andere modellen. Waarschijnlijk zal het verschil in resolutie niet groot zijn aangezien het enkel een aantal extra pixels betreft aan de randen van het scherm. Maar de kans blijft bestaan dat Apple misschien toch overstapt op quad-HD voor deze iPhone.

Productie

Omdat Samsung zelf een grote hoeveelheid aan Edge-OLED schermen nodig heeft, is er een mogelijkheid dat er een tekort aan Edge-schermen zal ontstaan wanneer Apple er ook nodig heeft. Vandaar dat Foxconn, de fabrikant van Apple zijn iPhones, al is begonnen met het verhogen van de productie van zijn gebogen, glazen panelen en OLED-schermen om een tekort te voorkomen.

Of er echt een Edge-iPhone zal komen kunnen we natuurlijk niet zeggen. Maar we kijken er wel naar uit een iPhone te zien met een (gebogen) OLED scherm en waarschijnlijk ook een geheel nieuw ontwerp? Wat vinden jullie van dit gerucht? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: TheNextWeb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Lauren de Bruijn -

    Ik vind het tempo waarmee Apple werkt echt fantastisch! Ook is het goed dat zij geen kwaliteit verliezen (ik bedoel dit “Edge-scherm”) due hopelijk zullen alle drie modellen dat bevatten. Maar met zo’n tempo moet je je altijd op hoogte houden en een mogelijkheid om upgrade te hebben. Maar als je je telefoon beslists te vervangen moet je verzekeren dat je een goed servicecentrum kiest die de kwaliteit zullen garanderen. https://www.irepairnow.nl/

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters