Apple komt met afstandsbediening voor de iPhone

Apple heeft gisteren een aantal nieuwe producten aangekondigd, maar daar zat op het eerste gezicht niets interessants tussen voor telecomfanaten. Niets is echter minder waar, een afstandsbediening voor onder andere de iPhone bevond zich namelijk ook onder de nieuwe gadgets.

Apple Remote

Apple heeft gisteren een aantal nieuwe producten aangekondigd met als opvallendste de nieuwe iMac 27″ en de zogenaamde Magic Mouse. Wij als liefhebbers van alles wat met mobiele telefonie te maken heeft kwamen echter van een koude kermis thuis op het eerste gezicht, Apple liet namelijk niets zien wat ook maar iets met de iPhone te maken heeft, zo leek het. Niets is echter minder waar, ergens in de Apple store is namelijk een nieuwe pagina verschenen met een kleine nieuwe gadget die wat doet denken aan een uitgerekte iPod nano zonder scherm. Het gaat hier om een afstandsbediening waarmee je onder andere je iPhone kunt bedienen.

“Control your Mac, iPod or iPhone from afar with the sleek aluminium Apple Remote. Play, pause, adjust volume, move forward and back, and acces menus while playing music and video”, zo luidt de tekst die bij het apparaatje te vinden is. De Apple Remote gaat voor slechts 19 dollar over de toonbank. Het is natuurlijk wel de vraag wat je precies moet met een afstandsbediening voor je iPhone die bijna even groot is als het apparaat zelf, maar een leuke gadget is het zeker en de prijs valt mee.

Bron: Chicago Now

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters