Apple komt met afstandsbediening voor de iPhone

Apple heeft gisteren een aantal nieuwe producten aangekondigd, maar daar zat op het eerste gezicht niets interessants tussen voor telecomfanaten. Niets is echter minder waar, een afstandsbediening voor onder andere de iPhone bevond zich namelijk ook onder de nieuwe gadgets.

Apple Remote

Apple heeft gisteren een aantal nieuwe producten aangekondigd met als opvallendste de nieuwe iMac 27″ en de zogenaamde Magic Mouse. Wij als liefhebbers van alles wat met mobiele telefonie te maken heeft kwamen echter van een koude kermis thuis op het eerste gezicht, Apple liet namelijk niets zien wat ook maar iets met de iPhone te maken heeft, zo leek het. Niets is echter minder waar, ergens in de Apple store is namelijk een nieuwe pagina verschenen met een kleine nieuwe gadget die wat doet denken aan een uitgerekte iPod nano zonder scherm. Het gaat hier om een afstandsbediening waarmee je onder andere je iPhone kunt bedienen.

“Control your Mac, iPod or iPhone from afar with the sleek aluminium Apple Remote. Play, pause, adjust volume, move forward and back, and acces menus while playing music and video”, zo luidt de tekst die bij het apparaatje te vinden is. De Apple Remote gaat voor slechts 19 dollar over de toonbank. Het is natuurlijk wel de vraag wat je precies moet met een afstandsbediening voor je iPhone die bijna even groot is als het apparaat zelf, maar een leuke gadget is het zeker en de prijs valt mee.

Bron: Chicago Now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. eddy -

  het is ook wel een leuke optie voor in de auto ik streem mijn tel naar mijn scherm en heb er navi en alles van en je mag niet meer met je tel in de auto zitten en met dat ding wel kun je bellen en alles met 1 druk op de knop het is toch ook makkelijk dat er bij de tv oop een remote zit zo geld het ook voor de tel alleen mag hij veel klener worden wat al zo kon zij

 2. Bart -

  Hmm heel zinvol, al is dat toevallig voor mij:P
  Ik heb namelijk mijn iPod aangesloten aan mn home-cinema systeem, en zo kan ik hem nog besturen ook..(op afstand dan, ik vind het nuttig;))

   1. Bart -

    Nou kan je hier ook gewoon een dock+IR afstandbediening voor kopen, maar via bluetooth(of wifi, geen flauw idee hoe hij werkt) is gewoon makkelijker vanwege het grotere bereik!

 3. Robz -

  Wat leuk. Straks bestaat misschien de mogelijkheid om met Maemo met legio afstandbedieningen je toestel te bedienen (infrarood of bluetooth). Zo kun je gewoon pakken wat er in de buurt ligt. En misschien zelfs gratis…

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters