Apple komt met firmware 3.1 voor de iPhone en iPod touch, iTunes versie 9

Apple heeft vandaag tijdens zijn Rock and Roll-event een nieuwe firmwareversie voor de iPhone en iPod touch aangekondigd, versie 3.1. De software biedt onder andere een aantal updates in iTunes. iTunes is ook door Apple geüpdateted naar versie 9.0.

iTunes 9 Applications

Apple hield vanavond zijn Rock and Roll-evenement met daarbij een Keynote van enkele belangrijke personen binnen Apple. Hier ging het niet alleen over nieuwe iPods, maar bijvoorbeeld ook over een nieuwe firmwareversie voor de iPhone. Deze nieuwe versie, 3.1, brengt een aantal vernieuwingen met zich mee, onder andere binnen iTunes. iTunes op de iPhone zal nu een Genius-functie ingebouwd krijgen waarmee je muziek kunt zoeken en downloaden die lijkt op het nummer dat je net gedownload hebt. Een andere nieuwe functie binnen iTunes is dat je direct ringtones kunt downloaden voor de prijs van $1,29. Het assortiment bestaat nu al uit zo’n 30.000 ringtones en dat zal in de toekomst nog verder groeien. De iPod-applicatie van de iPhone zal met firmware 3.1 een nieuwe functie krijgen: Genius Mix. Hiermee kun je één lange ‘mix’ van muziek die bij elkaar past afspelen via Genius.

iTunes voor de computer is ook geüpdateted, het programma heeft versie 9.0 bereikt. Deze versie ondersteunt net als de nieuwe firmware voor de iPhone Genius Mix en heeft ook een aantal updates gekregen in de iTunes Store. De iTunes Store ziet er nu strakker uit en heeft integratie van Twitter en Facebook gekregen zodat je een album meteen kunt delen. Binnen iTunes is het synchroniseren beter geworden; je bent nu ook in staat om je springboard aan te passen via iTunes en het managen van apps is verbeterd. Een andere functie is iTunes LP, waarmee je voor elk album een mooie pagina te zien krijgt die een beetje op het menu van een muziek-dvd lijkt. Tot slot is er nog home sharing ingebouwd, hiermee kun je andere iTunes-bibliotheken in je netwerk gemakkelijk bekijken en jouw eigen bibliotheek delen, zo kun je al je applicaties, muziek en filmpjes met maximaal vijf computers binnen je huis delen.

Er is ook een aantal nieuwe iPods aangekondigd, waaronder een iPod nano met een camera, maar daar zullen we verder niet op in gaan. Zie voor wat meer details over deze iPods onze live-pagina

iTunes 9

 

iTunes 9

 

Apple iPod Touch

 

Bron: Engadget

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters