‘Apple komt met drie nieuwe iPad Pro modellen’

Apple komt volgens verschillende bronnen begin volgend jaar met maar liefst drie nieuwe iPad Pro modellen.

iPad Pro modellen

iPad Pro modellenApple kondigde dit jaar zoals altijd aan het begin van de herfst zijn nieuwe iPhones aan, de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. In de lente besteed het bedrijf altijd aandacht aan zijn nieuwe iPads, en volgens geruchten is 2017 geen uitzondering op die regel. Naar verluidt komt Apple namelijk begin volgend jaar met maar liefst drie nieuwe iPad Pro modellen. De originele 12.9-inch iPad Pro krijgt naar verluidt een hardware upgrade, en daarnaast werkt Apple volgens anonieme bronnen ook aan een iPad Mini Pro.

Groter model

Het zou een logische stap voor Apple zijn, al moeten we dit gerucht wel met een korreltje zout nemen. Volgens dezelfde bron krijgt de 9.7-inch iPad Pro namelijk een groter 10.1-inch scherm. Het zou opvallend zijn als Apple na al die jaren zo’n verandering door zou voeren. Als de iPad Pro even groot bleef en enkel de randen dunner zijn, dan valt het te begrijpen dat Apple er een iets groter scherm in verwerkt. Volgens de bron wordt de standaard iPad Pro echter een stukje groter.

iPad Pro specificaties

De complete nieuwe iPad lineup krijgt volgens verschillende bronnen een setup met vier speakers, een krachtigere chip en een 12MP camera aan de achterkant. Daarnaast zou Apple naar verluidt aan Smart Keyboards werken voor elk iPad Pro model. Het lijkt er op dat je voorlopig nog niet je hoofdtelefoon hoeft weg te gooien, want volgens betrouwbare bronnen krijgen de nieuwe iPad Pro modellen allemaal gewoon een headphone jack. Het zou een vreemde zet zijn nu Apple juist met zoveel overtuiging ons wijs heeft gemaakt dat zijn draadloze oplossing superieur is. We gaan het in maart of april volgend jaar allemaal ontdekken tijdens een keynote.

Bron: Pocketnow

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters