Gelekte foto’s van de iPhone 7 Pro

Alle iPhone geruchten komen nu echt naar boven drijven, maar naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn er foto’s gelekt van een nieuwe iPhone. De iPhone 7 Pro met een dubbele camera en een smart connector aan de achterkant.

iPhone 7 modellen

iPhone 7 ProDe twee foto’s hiernaast geplaatst door nowhereelse.fr, laat drie modellen zien, iPhone 7, iPhone 7 Plus en de iPhone 7 Pro. De iPhone 7 Pro is aanzienlijk groter dan de iPhone 7 en heeft ongeveer dezelfde grootte als de Plus versie. Tussen de Pro en Plus valt aan de voorkant ook niet veel verschil te zien maar draaien we de toestellen om, dan zien we dat de iPhone 7 Pro een dubbele camera heeft en ook een smart connector aansluiting. Betekent die smart connector dat er modules komen voor de iPhone 7 Pro? Qua uitstraling ziet de iPhone 7 er hetzelfde uit als de iPhone 6, de home button met vingerafdrukscanner zit nog steeds op dezelfde plek iPhone 7 Pronet zoals de aan/uit knop en volume knoppen. Er is één kleine verandering aangebracht in het design en dat zijn de antenne strepen, door ze niet meer over de achterkant te laten lopen lijkt het alsof het hele geheel een stuk aluminium is. De camera steekt een stukje verder uit dan die van de iPhone 6 maar de camera “bulge” is wel mooi afgewerkt.

iPhone 7 Pro?

iPhone 7 ProMaar waarom zou Apple een Pro model maken? De iPhone 7 is voor de mensen die een nieuwe iPhone willen met betere specificaties en een nieuwe A10 chip die bijna net zo snel is als de A9X en 18% zo snel als de A9 chip. De iPhone 7 Plus is voor gebruikers die een groter scherm willen en de iPhone 7 Pro is voor de grootgebruikers die top of the line willen.

Updatecyclus

Het is altijd al zo geweest dat er om de twee jaar een nieuw iPhone model wordt uitgebracht maar daar gaat verandering in komen. Apple kiest voor een driejaarlijkse updatecyclus, Het zou ermee te maken hebben dat er weinig ruimte is voor echte verbeteringen in hardware. Nu moet Apple vaak wachten tot nieuwe technologieën klaar zijn voor de markt. Want op het gebied van snelheid is er weinig winst te halen de chips worden steeds sneller, maar iPhone-modellen zijn al zo snel dat een snelheidsverhoging nauwelijks indruk zal maken op de gebruikers.

Bron: Techcrunch

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters