Gelekte foto’s van de iPhone 7 Pro

Alle iPhone geruchten komen nu echt naar boven drijven, maar naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn er foto’s gelekt van een nieuwe iPhone. De iPhone 7 Pro met een dubbele camera en een smart connector aan de achterkant.

iPhone 7 modellen

iPhone 7 ProDe twee foto’s hiernaast geplaatst door nowhereelse.fr, laat drie modellen zien, iPhone 7, iPhone 7 Plus en de iPhone 7 Pro. De iPhone 7 Pro is aanzienlijk groter dan de iPhone 7 en heeft ongeveer dezelfde grootte als de Plus versie. Tussen de Pro en Plus valt aan de voorkant ook niet veel verschil te zien maar draaien we de toestellen om, dan zien we dat de iPhone 7 Pro een dubbele camera heeft en ook een smart connector aansluiting. Betekent die smart connector dat er modules komen voor de iPhone 7 Pro? Qua uitstraling ziet de iPhone 7 er hetzelfde uit als de iPhone 6, de home button met vingerafdrukscanner zit nog steeds op dezelfde plek iPhone 7 Pronet zoals de aan/uit knop en volume knoppen. Er is één kleine verandering aangebracht in het design en dat zijn de antenne strepen, door ze niet meer over de achterkant te laten lopen lijkt het alsof het hele geheel een stuk aluminium is. De camera steekt een stukje verder uit dan die van de iPhone 6 maar de camera “bulge” is wel mooi afgewerkt.

iPhone 7 Pro?

iPhone 7 ProMaar waarom zou Apple een Pro model maken? De iPhone 7 is voor de mensen die een nieuwe iPhone willen met betere specificaties en een nieuwe A10 chip die bijna net zo snel is als de A9X en 18% zo snel als de A9 chip. De iPhone 7 Plus is voor gebruikers die een groter scherm willen en de iPhone 7 Pro is voor de grootgebruikers die top of the line willen.

Updatecyclus

Het is altijd al zo geweest dat er om de twee jaar een nieuw iPhone model wordt uitgebracht maar daar gaat verandering in komen. Apple kiest voor een driejaarlijkse updatecyclus, Het zou ermee te maken hebben dat er weinig ruimte is voor echte verbeteringen in hardware. Nu moet Apple vaak wachten tot nieuwe technologieën klaar zijn voor de markt. Want op het gebied van snelheid is er weinig winst te halen de chips worden steeds sneller, maar iPhone-modellen zijn al zo snel dat een snelheidsverhoging nauwelijks indruk zal maken op de gebruikers.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. J. Verkerk -

    Al jaren laat iPhone renders zien van telefoons zonder bezels. En als dan het nieuwe model komt is dat weer niet zo. Ook weer met de iPhone 7. Het is weer een lelijk ding.

    1. Touché -

      Evenals ik die “bulge” dan wel “mooi” afgewerkt mag zijn (dat is sowieso subjectief) maar ik vind het echt foeilelijk deze uitstekende camera.

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters