Gelekte foto’s van de iPhone 7 Pro

Alle iPhone geruchten komen nu echt naar boven drijven, maar naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn er foto’s gelekt van een nieuwe iPhone. De iPhone 7 Pro met een dubbele camera en een smart connector aan de achterkant.

iPhone 7 modellen

iPhone 7 ProDe twee foto’s hiernaast geplaatst door nowhereelse.fr, laat drie modellen zien, iPhone 7, iPhone 7 Plus en de iPhone 7 Pro. De iPhone 7 Pro is aanzienlijk groter dan de iPhone 7 en heeft ongeveer dezelfde grootte als de Plus versie. Tussen de Pro en Plus valt aan de voorkant ook niet veel verschil te zien maar draaien we de toestellen om, dan zien we dat de iPhone 7 Pro een dubbele camera heeft en ook een smart connector aansluiting. Betekent die smart connector dat er modules komen voor de iPhone 7 Pro? Qua uitstraling ziet de iPhone 7 er hetzelfde uit als de iPhone 6, de home button met vingerafdrukscanner zit nog steeds op dezelfde plek iPhone 7 Pronet zoals de aan/uit knop en volume knoppen. Er is één kleine verandering aangebracht in het design en dat zijn de antenne strepen, door ze niet meer over de achterkant te laten lopen lijkt het alsof het hele geheel een stuk aluminium is. De camera steekt een stukje verder uit dan die van de iPhone 6 maar de camera “bulge” is wel mooi afgewerkt.

iPhone 7 Pro?

iPhone 7 ProMaar waarom zou Apple een Pro model maken? De iPhone 7 is voor de mensen die een nieuwe iPhone willen met betere specificaties en een nieuwe A10 chip die bijna net zo snel is als de A9X en 18% zo snel als de A9 chip. De iPhone 7 Plus is voor gebruikers die een groter scherm willen en de iPhone 7 Pro is voor de grootgebruikers die top of the line willen.

Updatecyclus

Het is altijd al zo geweest dat er om de twee jaar een nieuw iPhone model wordt uitgebracht maar daar gaat verandering in komen. Apple kiest voor een driejaarlijkse updatecyclus, Het zou ermee te maken hebben dat er weinig ruimte is voor echte verbeteringen in hardware. Nu moet Apple vaak wachten tot nieuwe technologieën klaar zijn voor de markt. Want op het gebied van snelheid is er weinig winst te halen de chips worden steeds sneller, maar iPhone-modellen zijn al zo snel dat een snelheidsverhoging nauwelijks indruk zal maken op de gebruikers.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. J. Verkerk -

    Al jaren laat iPhone renders zien van telefoons zonder bezels. En als dan het nieuwe model komt is dat weer niet zo. Ook weer met de iPhone 7. Het is weer een lelijk ding.

    1. Touché -

      Evenals ik die “bulge” dan wel “mooi” afgewerkt mag zijn (dat is sowieso subjectief) maar ik vind het echt foeilelijk deze uitstekende camera.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters