'Apple kondigt iPhone 5 aan op 11 juni'

Apple heeft bekend gemaakt haar jaarlijkse WWDC te houden in de week van 11 juni. Dat is het evenement waarop de nieuwe iPhone doorgaans aangekondigd wordt. Vorig jaar gebeurde dat overigens later.

Apple WWDC 2012 aankodiging

Toch is de verwachting dat het zomaar zou kunnen dat de iPhone 5, of the new iPhone zoals hij waarschijnlijk gaat heten, gewoon weer tijdens het WWDC aangekondigd gaat worden dit jaar. En mocht dat niet zo zijn, dan zullen er ongetwijfeld wel andere interessante zaken getoond worden tijdens Apple’s keynote op de conferentie. Vorig jaar was dat bijvoorbeeld iOS 5.

Traditioneel wordt de bijeenkomst gehouden in San Francisco, waar ontwikkelaars allerlei programma’s kunnen bijwonen los van de aankondigingen die Apple zal doen. Mocht je er bij willen zijn, dan moet je wel diep in de buidel tasten: kaartjes voor het WWDC gaan over de toonbank voor 1600 dollar.

Bron: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. maartuhh -

  Ik denk dat de Iphone 5 niet aangekondigd gaat worden
  daarvoor is het nog te vroeg in het jaar. Veel mensen zitten nu nog vast aan hun oude contract, dus de kans is dan groot dat ze dan uiteindelijk niet voor de iphone gaan. Die kans wilt apple denk ik niet nemen.
  Nieuwe iPod en iMac's zullen denk ik gepresenteerd worden.

  1. Dominick -

   Dus omdat er mensen vanaf september een 1 jarig contract met een iPhone 4S hadden dat afloopt zou Apple de volgende iPhone niet aankondigen? Volgens die redenatie zou Apple sowieso meer klanten hebben die in 2010 met een 2 jarig contract een iPhone 4 gekocht hebben en nu mogen verlengen. Maar ook dat is onzin, gezien zowel de iPhone 4 als de 4S nog steeds in de top 3 van smartphoneverkopen in Nederland staan. Mensen willen gewoon een iPhone, dat is echt niet afhankelijk van het moment dat hij uitkomt.

   1. Sjaakie -

    Nou nou.. in je laatste regel druipt het appel fanboy zooi er duidelijk vanaf… tjonge jonge.. neutraal blijven ,en rustig als 1 van de mensen achter deze site zou ik zeggen!!

 2. George -

  Liever niet op mijn verjaardag 11 juni :P. Ben benieuwd wat Apple te bieden heeft. Laat de traditie getrouwe speculaties maar komen! Hopelijk word ik niet weer zo teleurgesteld als bij de aankondiging van de 4s. Heb overigens nog nooit wat van Apple gehad maar sta er wel altijd open voor.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters