Apple laat nieuwe functionaliteiten los in nieuwe bèta van iPhone OS 3.0

Apple heeft gisteren een nieuwe bètaversie van het nieuwe iPhone OS 3.0 losgelaten voor ontwikkelaars. In de nieuwe firmware zijn een hoop nieuwe functies vrijgegeven.

Apple heeft gisteren een nieuwe bètaversie losgelaten van het nieuwe iPhone OS, dat pas rond de zomer naar alle iPhones toe zal komen. De nieuwe bèta 2 van het iPhone 3.0 OS heeft rugnummer 7A259 gekregen van de fabrikant en ontwikkelaars kunnen deze nieuwe build via de site van Apple binnenhalen en installeren op hun iPhone. Met deze nieuwe bèta zijn enkele nieuwe opties vrijgegeven door Apple, waar ontwikkelaars momenteel gretig hun tanden in zetten. Zo heeft Apple ervoor gezorgd dat er nu plaats is voor elf ‘Home Pages’ op een iPhone homescherm, waardoor het aantal geïnstalleerde applicaties op het toestel is opgeschroefd naar maximaal honderdtachtig stuks. Eerder waren dit er maximaal 148, maar Apple heeft geluisterd naar mensen die graag wat meer applicaties op hun iPhone wilden. Apple heeft ook de nieuwe push-functionaliteit vrijgegeven voor ontwikkelaars, waardoor applicaties via de Apple-server berichten kunnen weergeven als het toestel in stand-by modus staat. Daarnaast is het nu mogelijk om extra content vanuit een applicatie aan te schaffen zoals upgrades en extra levels. Apple kondigde deze functionaliteit tijdens de preview van iPhone 3.0 OS aan en inmiddels zitten de meeste nieuwe functies er ook in.

Tot slot heeft Apple ook een nieuwe functie toegevoegd voor het mms-gedeelte. Gebruikers zouden nu een video via een mms naar elkaar kunnen sturen en deze gelijk kunnen afspelen. Het gaat hier weliswaar nog om geruchten, maar de onderstaande screenshots zouden die moeten bevestigen, aldus The BGR.

iPhone OS 3.0

 

iPhone OS 3.0

 

iPhone OS 3.0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters