Apple laat nieuwe functionaliteiten los in nieuwe bèta van iPhone OS 3.0

Apple heeft gisteren een nieuwe bètaversie van het nieuwe iPhone OS 3.0 losgelaten voor ontwikkelaars. In de nieuwe firmware zijn een hoop nieuwe functies vrijgegeven.

Apple heeft gisteren een nieuwe bètaversie losgelaten van het nieuwe iPhone OS, dat pas rond de zomer naar alle iPhones toe zal komen. De nieuwe bèta 2 van het iPhone 3.0 OS heeft rugnummer 7A259 gekregen van de fabrikant en ontwikkelaars kunnen deze nieuwe build via de site van Apple binnenhalen en installeren op hun iPhone. Met deze nieuwe bèta zijn enkele nieuwe opties vrijgegeven door Apple, waar ontwikkelaars momenteel gretig hun tanden in zetten. Zo heeft Apple ervoor gezorgd dat er nu plaats is voor elf ‘Home Pages’ op een iPhone homescherm, waardoor het aantal geïnstalleerde applicaties op het toestel is opgeschroefd naar maximaal honderdtachtig stuks. Eerder waren dit er maximaal 148, maar Apple heeft geluisterd naar mensen die graag wat meer applicaties op hun iPhone wilden. Apple heeft ook de nieuwe push-functionaliteit vrijgegeven voor ontwikkelaars, waardoor applicaties via de Apple-server berichten kunnen weergeven als het toestel in stand-by modus staat. Daarnaast is het nu mogelijk om extra content vanuit een applicatie aan te schaffen zoals upgrades en extra levels. Apple kondigde deze functionaliteit tijdens de preview van iPhone 3.0 OS aan en inmiddels zitten de meeste nieuwe functies er ook in.

Tot slot heeft Apple ook een nieuwe functie toegevoegd voor het mms-gedeelte. Gebruikers zouden nu een video via een mms naar elkaar kunnen sturen en deze gelijk kunnen afspelen. Het gaat hier weliswaar nog om geruchten, maar de onderstaande screenshots zouden die moeten bevestigen, aldus The BGR.

iPhone OS 3.0

 

iPhone OS 3.0

 

iPhone OS 3.0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters