Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging

Het moment dat smartphonemakers de officiële uitnodiging versturen voor een lanceringsevenement, is het moment dat het opeens allemaal echt wordt. Hoewel we het al dachten heeft Apple nu via een persuitnodiging bevestigd dat er op 12 september een lanceringsevenement zal plaatsvinden.

Uitnodiging met kleurrijke Apple en teaser tekst

De uitnodiging ziet er minimalistisch uit met als grote eyecatcher het Apple logo in verschillende kleurtjes. Daaronder staat de tekst “Let’s meet at our place”. Hoewel het niet expliciet op de uitnodiging staat, verwachten we de iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus samen met een nieuwe Apple Watch, Apple TV en iOS 11. Ook verwachten we meer informatie over de HomePod.

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

iPhone 8 met AR en gezichtsherkenning

Uiteraard zal de iPhone 8 de ster van het evenement zijn. Deze zou komen met onder andere een hoge screen-to-body ratio, een dubbele camera, gezichtsherkenning software en augmented reality mogelijkheden. Net zoals de iPhone 8 zouden de iPhone 7s en 7s Plus uitgerust zijn met de mogelijkheid om draadloos op te laden.Verder zijn er hardnekkige geruchten over een nieuwe 4k Apple TV en een Apple Watch met LTE connectiviteit.

Eerste lanceringsevenement in Steve Jobs Theater

Het is voor het eerst dat het evenement gehouden zal worden op het nieuwe hoofdkwartier van Cupertino. Hiervoor zal het Steve Jobs Theater gebruikt worden, welke speciaal is gebouwd voor dit soort evenementen. De glorieuze onthulling zal op 12 september beginnen om 19:00 uur.

Steve Jobs Theater
Steve Jobs Theater

iPhone mogelijk al 22 september te koop

Als Apple het traditionele patroon volgt, zullen de onthulde iPhones de week na de onthulling op een vrijdag te koop zijn. Dat zou dus betekenen dat we ze 22 september ook echt kunnen verwachten. Sommige berichten geven echter aan dat de productie van de iPhone 8 wat vertraging heeft opgelopen.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters