Apple last persconferentie in voor iPhone 4 problemen

Apple heeft voor aanstaande vrijdag plots een persconferentie ingelast om te praten over de huidige iPhone 4 perikelen. Inhoudelijk wilde de producent nog niets kwijt over de persconferentie maar in de tussentijd is er wel een eerste beta van de nieuwe software-update vrijgegeven.

Producent Apple ligt de afgelopen dagen steeds heviger onder vuur van zowel consumenten als de pers en analisten om meer duidelijkheid te verschaffen rondom de iPhone 4 perikelen. De nieuwe telefoon van Apple lijkt een ontwerpfout te hebben die toepasselijk de ‘death grip’ wordt genoemd. Consumenten die het toestel met de linkerhand vasthouden en zo de linkerrand verbinden met hun hand met de onderkant van het toestel hebben te kampen met signaalverlies van de iPhone. De Amerikaanse Consumtenbond kon dan ook van wegen deze ontwerpfout het toestel niet aanbevelen aan haar achterban wat tot veel ophef leiden. PR-specialisten waren er zelfs van overtuigd dat Apple het apparaat terug moest gaan roepen en ook investeerders van Apple zouden graag zo snel mogelijk een oplossing zien.

Het lijkt er nu op dat Apple inderdaad tekst en uitleg gaat geven over deze problemen. Volgens Reuters zal Apple vrijdag een persconferentie houden in Amerika om 19 uur Nederlandse tijd. Onduidelijk is wat er besproken zal gaan worden aangezien Apple nog niets wilde vertellen over de inhoud van de persconferentie. Apple heeft wel afgelopen nacht de eerste beta van iOS 4.1 vrijgegeven aan ontwikkelaars en in de software lijkt de signaalweergave wat lager te zijn dan met iOS 4, net zoals Apple eerder al wist te melden.

Apple iPhone 4 signaal

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters