Apple maakt het syncen van de Palm Pre met iTunes onmogelijk

In het constante gevecht tussen Apple en Palm om de Pre te laten syncen met iTunes heeft Apple vooralsnog weer de overhand. Met het updaten van iTunes naar versie 9.0.2 is het syncen van een Palm Pre met iTunes weer onmogelijk.

iTunes Pre

Apple heeft het voor de zoveelste keer onmogelijk gemaakt om de Palm Pre met iTunes te laten syncen. Versie 9.0.2 van de software zorgt ervoor dat eigenaren van de Pre een ander syncprogramma moeten gebruiken. Althans voorlopig, want Palm heeft er al een aantal maal voor gezorgd dat de inspanningen van Apple om het syncen onmogelijk te maken teniet gedaan werd. Apple geeft echter ook niet op, zo getuigt de laatste update van iTunes. Het wachten is nu op Palm om het syncen met de Pre wel weer mogelijk te maken.

Palm kreeg het voor elkaar om de gesloten van software van Apple te gebruiken door de identiteit van de Pre te maskeren over de USB-verbinding. Deze exploit is door Apple nu verholpen. Palm zal dus iets nieuws moeten vinden om het syncen weer geschikt te maken. Het is de vraag of dit het bedrijf voor de vierde keer zal lukken, of dat het nu toch eindelijk zelf een syncprogramma in elkaar gaat knutselen.

Verdere veranderingen in iTunes 9.0.2 zijn er niet echt. Het enige wat er verbeterd is zijn enkele functionaliteiten van de Apple TV.

Bron: PC World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters