Apple maakt overzichtspagina voor App Store-applicaties

Apple heeft op haar website een overzichtspagina gelanceerd waarop een aantal relevante applicaties in een aantal categorieën te zien is. Hiermee wil de fabrikant ervoor zorgen dat mensen sneller de applicaties die ze nodig hebben kunnen vinden.

Apps For Everything

De Apple App Store heeft meer dan 85.000 applicaties opgenomen. In een poging om meer overzicht te creëren in wat er allemaal te krijgen is voor de iPhone en de iPod touch, heeft Apple een overzichtspagina gelanceerd: Apps For Everything. Deze pagina kan gevonden worden op de website van Apple. Op de website worden applicaties genoemd in een aantal verschillende categorieën. Zo kan de consument op basis van voorkeur applicaties selecteren die relevant zijn. Omdat er zoveel te vinden is in de App Store is het moeilijk om de goede en de slechte applicaties eruit te filteren. De overzichtspagina moet dit werk nu uit handen nemen. Apple’s initiatief heeft wel concurrentie van review-websites welke gespecialiseerd zijn in het beoordelen van applicaties uit de App Store.

De opzet van Apple is vrij simpel. Er zijn 12 categorieën, met daarin 8 tot 24 applicaties met een korte beschrijving van wat ze doen. De verschillende categorieën zijn voor: het laatste nieuws, geldbeheer, studenten, koks, het plannen van uitjes, muziek, spelletjes, uitgaan, ouders, sport, werk en reizen. De opgenomen applicaties worden kort besproken, vergezeld met een plaatje. Of dit daadwerkelijk zo handig is dat het onafhankelijke reviewsites kan vervangen, moet nog blijken.

Bron: Apple

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters