Apple laat zien hoe je de maan fotografeert met nieuwe campagne

Shot On iPhone: Apple is al enkele maanden bezig met een campagne waarin de camerakwaliteiten van de iPhone 7 worden benadrukt. Dit keer is de maan aan de beurt. Het resultaat is indrukwekkend.

Shot On iPhone: de maan

Apple is al enkele maanden bezig met zijn Shot On iPhone campagne. Van simpele reclames voor de camera van de iPhone 7 tot  een complete met iPhones gefilmde korte film: Apple’s boodschap is duidelijk.

Voor een goede camera moet je bij de iPhone zijn dus. Althans, als we de techgigant moeten geloven. Om het einde van de Ramadan te vieren heeft Apple schitterende foto’s van de maan gedeeld.

Vijf lokale amateurfotografen trokken naar een woestijn in Verenigde Arabische Emiraten om daar 21 nachten lang onder de sterren door te brengen. Het resultaat zijn de in de bovenstaande video uitgelichte foto’s.

De met de iPhone 7 genomen foto’s zijn vrij indrukwekkend. Het gaat om plaatjes die je normaal enkel met dure camera’s en telescopen associeert.

Shot on iPhone maan

Laat je echter niet voor de gek houden. Ja, dit soort reclamemateriaal wordt met een iPhone opgenomen, maar er komt nog veel meer bij kijken. Dat legt de Youtuber Marques Brownlee je uit in deze video.

Dat neemt echter niet weg dat je met een smartphone anno 2017 mooie foto’s van de maan kunt nemen. Maar hoe? Dat legt Apple je in de bovenstaande video uit. Binnen enkele stappen kun je zelf aan de slag gaan.

Overigens gelden deze tips ook voor de meeste Android smartphones, dus doe er je voordeel mee! Ben je op zoek naar meer inspiratie? Er wordt elk jaar een wedstrijd georganiseerd voor de mooiste iPhone-foto’s, al sinds de onthulling van de originele iPhone.

In dit artikel hebben we de winnaars voor je op een rijtje gezet. De meesten hoeven niet onder te doen voor met professionele camera’s genomen kiekjes. Ja, ook jij kunt zulke foto’s nemen!

Bron: Apple

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters