Evenement: Apple onthult volgende week nieuwe producten

Apple heeft een nieuw evenement voor volgende week aangekondigd. Maar wat kunnen we er van verwachten? Komt Apple eindelijk met een nieuwe Macbook Pro?

Apple

Vorige maand onthulde Apple zijn twee meest belangrijke producten van dit jaar, de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De toestellen weten ondanks het gerecyclede ontwerp toch indruk te maken. De Google Pixel mag dan een betere smartphonecamera hebben, maar de iPhones blijven opvallen dankzij de krachtige A10 Fusion chip.

Nieuw evenement

Apple MacbookVolgens de bekende blog Recode houdt Apple volgende week een tweede evenement, op donderdag 27 oktober. Dat is twee dagen nadat het bedrijf zijn financiële resultaten voor het afgelopen kwartaal zal gaan onthullen. Naar verwachting komt Apple dan eindelijk met nieuwe Macs. De computers en laptops van de fabrikant zijn hard aan vervanging toe, zeker vergeleken met de concurrentie.

Consumenten die een nieuwe Macbook wilden kopen werd de afgelopen maanden dan ook vaak aangeraden om nog even te wachten. Het is immers een prijzig product, dus het is bijzonder zuur als een paar weken later een nieuwe editie wordt aangekondigd.

Geen mobiele producten

Apple MacbookHelaas zal Apple hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe mobiele producten aankondigingen aankondigen. De nieuwe iPads komen pas volgend jaar, dus dit evenement wordt geheel gewijd aan de nieuwe Macs. De productcategorie is nog altijd zeer belangrijk voor Apple, ondanks de voorspellingen dat tablets het marktaandeel over zouden gaan nemen.

Macbook Pro

Veel fans kijken vooral uit naar de nieuwe Macbook Pro. Naar verwachting heeft de nieuwe laptop een dunnere chassis, een grotere trackpad en een tweede schermpje met snelkoppelingen in plaats van fysieke knoppen. We gaan volgende week donderdag ontdekken of Apple ons opnieuw omver kan blazen met indrukwekkende hardware.

Bron: Bloomberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters