Evenement: Apple onthult volgende week nieuwe producten

Apple heeft een nieuw evenement voor volgende week aangekondigd. Maar wat kunnen we er van verwachten? Komt Apple eindelijk met een nieuwe Macbook Pro?

Apple

Vorige maand onthulde Apple zijn twee meest belangrijke producten van dit jaar, de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De toestellen weten ondanks het gerecyclede ontwerp toch indruk te maken. De Google Pixel mag dan een betere smartphonecamera hebben, maar de iPhones blijven opvallen dankzij de krachtige A10 Fusion chip.

Nieuw evenement

Apple MacbookVolgens de bekende blog Recode houdt Apple volgende week een tweede evenement, op donderdag 27 oktober. Dat is twee dagen nadat het bedrijf zijn financiƫle resultaten voor het afgelopen kwartaal zal gaan onthullen. Naar verwachting komt Apple dan eindelijk met nieuwe Macs. De computers en laptops van de fabrikant zijn hard aan vervanging toe, zeker vergeleken met de concurrentie.

Consumenten die een nieuwe Macbook wilden kopen werd de afgelopen maanden dan ook vaak aangeraden om nog even te wachten. Het is immers een prijzig product, dus het is bijzonder zuur als een paar weken later een nieuwe editie wordt aangekondigd.

Geen mobiele producten

Apple MacbookHelaas zal Apple hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe mobiele producten aankondigingen aankondigen. De nieuwe iPads komen pas volgend jaar, dus dit evenement wordt geheel gewijd aan de nieuwe Macs. De productcategorie is nog altijd zeer belangrijk voor Apple, ondanks de voorspellingen dat tablets het marktaandeel over zouden gaan nemen.

Macbook Pro

Veel fans kijken vooral uit naar de nieuwe Macbook Pro. Naar verwachting heeft de nieuwe laptop een dunnere chassis, een grotere trackpad en een tweede schermpje met snelkoppelingen in plaats van fysieke knoppen. We gaan volgende week donderdag ontdekken of Apple ons opnieuw omver kan blazen met indrukwekkende hardware.

Bron: Bloomberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters