Apple oefent invloed uit op verpakkingen accessoires in Apple Stores

Waar Apple vroeger het motto ”Think Different” (denk anders) had, wil het bedrijf tegenwoordig alles in één stijl hebben. Apple geeft merken duidelijke richtlijnen over de verpakking van producten in de Apple Store, de nieuwe verpakkingen moeten beter samengaan met Apple’s eigen product verpakkingen.

Apple oefent invloed uit op verpakkingen accessoires in Apple Stores artikel afbeelding
Aangepaste verpakking

Producten in de Apple Store krijgen in de toekomst verpakkingen die qua stijl meer op elkaar lijken. Apple heeft de afgelopen 6 maanden samengewerkt met de fabrikanten van accessoires om te zorgen dat de verpakkingen nauwer samengaan met die van Apple, aldus 9to5Mac. Verpakkingen van onder andere Mophie, Incase en Lochitech zullen zijn aangepast.

Één van de aanpassingen in de verpakkingen is het gebruik van kleuren; er wordt meer wit gebruikt, net zoals in de Apple verpakkingen. Ook zullen er simpelere lettertypes en duidelijkere productfoto’s komen. De materiaalkeuze van de verpakkingen zal ook worden aangepast. De verpakkingen voldoen nu aan Apple’s kwaliteit en milieu standaarden.

Langzaam wil Apple met derden gaan werken om te zorgen dat alle product verpakkingen voldoen aan Apple’s wensen. De kans dat Jonny Ive met zijn nieuwe rol als ”Chief Design Officer” te maken heeft gehad met deze veranderingen bestaat zeker.

Of de design aanpassingen van de verpakkingen de product prijs aantasten weten we nog niet. Het schijnt dat deze nieuwe stijl van verpakkingen volgende week gebruikt gaan worden in een aantal Apple Stores.

Bron: 9to5Mac

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters