Apple oefent invloed uit op verpakkingen accessoires in Apple Stores

Waar Apple vroeger het motto ”Think Different” (denk anders) had, wil het bedrijf tegenwoordig alles in één stijl hebben. Apple geeft merken duidelijke richtlijnen over de verpakking van producten in de Apple Store, de nieuwe verpakkingen moeten beter samengaan met Apple’s eigen product verpakkingen.

Apple oefent invloed uit op verpakkingen accessoires in Apple Stores artikel afbeelding
Aangepaste verpakking

Producten in de Apple Store krijgen in de toekomst verpakkingen die qua stijl meer op elkaar lijken. Apple heeft de afgelopen 6 maanden samengewerkt met de fabrikanten van accessoires om te zorgen dat de verpakkingen nauwer samengaan met die van Apple, aldus 9to5Mac. Verpakkingen van onder andere Mophie, Incase en Lochitech zullen zijn aangepast.

Één van de aanpassingen in de verpakkingen is het gebruik van kleuren; er wordt meer wit gebruikt, net zoals in de Apple verpakkingen. Ook zullen er simpelere lettertypes en duidelijkere productfoto’s komen. De materiaalkeuze van de verpakkingen zal ook worden aangepast. De verpakkingen voldoen nu aan Apple’s kwaliteit en milieu standaarden.

Langzaam wil Apple met derden gaan werken om te zorgen dat alle product verpakkingen voldoen aan Apple’s wensen. De kans dat Jonny Ive met zijn nieuwe rol als ”Chief Design Officer” te maken heeft gehad met deze veranderingen bestaat zeker.

Of de design aanpassingen van de verpakkingen de product prijs aantasten weten we nog niet. Het schijnt dat deze nieuwe stijl van verpakkingen volgende week gebruikt gaan worden in een aantal Apple Stores.

Bron: 9to5Mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Xaobotnik -

    Dat hele 'Think Different' verhaal is altijd onzin geweest gezien de manier waarop je locked in raakte met Apple producten. Dat is altijd zo geweest, en Apple is daar voorloper in geweest in de industrie. Uiteraard is dat een keus waar iets voor te zeggen valt, maar 'think different' klopt alleen wanneer met 'different' Apple/like Apple bedoeld werd.

Ikea draadloos opladen Apple

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters