‘Apple onthult iPhone 8 in drie kleuren, misschien ook brons’

Lang dachten we dat de iPhone 8 later onthuld zou worden dan de iPhone 7s en 7s Plus. Dat lijkt nu echter niet meer het geval. Volgens KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo toont Apple zijn nieuwe vlaggenschip in september in drie kleuren.

Zwarte, zilveren en gouden iPhone 8

Volgens de analist, die het vaak bij het juiste eind heeft met zijn voorspellingen over Apple, komt de fabrikant met een zilveren, zwarte en gouden iPhone 8. Die worden volgens Kuo allemaal in september onthuld, samen met de goedkopere iPhone 7s en 7s Plus. Dat is in lijn met eerdere berichtgeving.

Of toch bronzen iPhone 8?

Er is ook steeds meer speculatie ontstaan over de genoemde kleuren. Want waar Kuo voorspelt dat Apple komt met een zilveren, zwarte en gouden iPhone 8, lijken andere bronnen dit tegen te spreken. Daarop is de gouden iPhone afwezig. In plaats daarvan zien we een soort bronzen iPhone 8. Het zou dus ook goed kunnen dat het bedrijf straks komt met een geheel nieuwe kleur: brons.

Bronzen iPhone 8

Leveringsproblemen voorspeld

Wel lijkt het waarschijnlijk dat Apple, ongeacht de kleur en uitroldatum, problemen gaat krijgen met de levering van de iPhone 8. Volgens Kuo kan Apple in het derde kwartaal van 2017 namelijk maar 2 tot 4 miljoen iPhone 8-modellen produceren, mede door het oled-scherm. Dat is naar verwachting veel te weinig om te voldoen aan de vraag naar het speciale model. Die problemen zullen waarschijnlijk aanhouden tot het eerste kwartaal van 2018. Dan draait de productie waarschijnlijk vlot en is de vraag ook wat afgenomen. De iPhone 8 gaat naar verluidt ongeveer 1100 tot 1200 dollar kosten.

Via: Mashable en BusinessInsider.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters