Apple ontkent iPhone Nano

Na een eindeloze stroom van iPhone Nano-geruchten, heeft Apple in haar persbijeenkomst over de financiële cijfers ontkend dat er een iPhone Nano aan zit te komen.

Het gerucht over de iPhone Nano is misschien wel één van de onderwerpen waar de afgelopen twee maanden het meeste over geschreven is. Ook wij plaatsten meerdere berichten over dit toestel. Er zijn zelfs hoesjesfabrikanten die al hoesjes voor het toestel aanbieden. Tevergeefs, als we Apple mogen geloven. Tim Cook heeft namelijk in zijn praatje op de persbijeenkomst over Apple’s financiële resultaten gezegd dat er in ieder geval op korte termijn niet zo’n toestel aan zit te komen. Hij liet wel iets los over een toekomstige goedkopere iPhone.

“We are now in over 70 countries with the iPhone and you’re correct, some of them are non-subsidized markets. Examples are, the largest is in terms of size of the market, our sales are clearly materially less in those markets than they are in the subsidized markets with contracts. We are constantly evaluating the best way to play in these markets. We know there’s a huge opportunity here, and we will make adjustments in the future there to play in a better way.”

Volgens Cook was een van de redenen dat er nu nog geen iPhone Nano aan zit te komen dat Apple er niet op uit is om een grote speler in de telecommarkt te worden. Het zou Apple’s bedoeling zijn om de beste mobiele telefoon op de markt te hebben, die ze denken te hebben met de iPhone. Dit verklaart niet alleen waarom er geen goedkopere versie aan zit te komen, maar ook waarom er slechts één mobiele telefoon van Apple uitkomt per jaar. Alle Apple-fans met een wat kleinere beurs zullen dus nog even moeten wachten op hun iPhone Nano.

iphone nano 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters