Apple opent in alle stilte de Nederlandse App Store voor de iPad

Apple heeft afgelopen nacht in alle stilte de Nederlandse versie van de App Store voor de iPad vrijgegeven. Ook de boekenwinkel is toegankelijk gemaakt maar deze is nog totaal uitgestorven.

Nederlandse iBook store

Apple heeft afgelopen nacht de App Store voor haar iPad ook toegankelijk gemaakt in Nederland. Eerder moesten mensen die het apparaat uit de VS hadden geïmporteerd een Amerikaans account hebben om applicaties en boeken te kopen voor de tablet van Apple. Het bedrijf heeft echter twee maanden voor de lancering van de iPad in Nederland de winkel al vrijgegeven, zo blijkt uit verschillende berichten op Twitter. Uit onze eigen test blijkt inderdaad dat de winkel toegankelijk is op de iPad met een Nederlands account voor iTunes. Ook is de iBook-winkel geopenbaard van Apple maar de Nederlandse versie hiervan is nog helemaal leeg. De verwachting is dat de komende maanden deze winkel gevuld zal gaan worden door Apple.

Apple heeft nog niet bekend gemaakt met welke uitgevers ze overeenkomsten hebben gesloten voor boeken. De verwachting is dat de grotere uitgevers in zullen stappen op de iBoook-winkel van Apple.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters