Apple-oprichter Steve Wozniak: ''Microsoft innovatiever dan Apple''

Mede-oprichter van Apple Steve Wozniak vindt dat Microsoft heden ten dage innovatiever bezig is dan Apple.

Apple-oprichter Steve Wozniak: ''Microsoft innovatiever dan Apple'' wozniakapple

De altijd uitgesproken Wozniak, die al jaren niet meer bij Apple werkt, vindt dat Apple teveel op zijn lauweren rust terwijl Microsoft juist onverkende wegen in slaat. Wat goed is.

In een interview met Techcrunch zegt hij dat hij bang is dat Microsoft Apple op innovatiegebied gaat inhalen. Hij zei dat Microsoft de laatste tijd producten heeft gelanceerd waarvan je even staat te kijken. ”Microsoft komt nu met het type innovatie waarvan je iets ziet en je zegt: wauw, ze hebben hier echt iets wezenlijk veranderd, wauw. ze gaan niet eens dezelfde kant op als iedereen.”

Wozniak vermoedt dat Microsoft de afgelopen drie jaar de tijd heeft genomen om met zeer gewaagde innovaties te komen, terwijl Apple alleen maar nieuwe, lichtelijk gewijzigde iPhones produceerde, en een beetje achter begint te lopen qua vernieuwingsdrift.

Bron: BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Lennart09 -

    Nu is alleen de vraag: is de consument al helemaal klaar voor deze innovaties? Microsoft kon niks meer verliezen, ze waren al zover van de markt dat ze deze veranderingen wel nodig hadden om weer in the picture te komen. Apple doet het geweldig. Natuurlijk zijn ze zo groot geworden door hun revolutionaire innovaties, maar geldt hier ook niet een beetje "never change a winning formula"? Natuurlijk moeten ze blijven innoveren, maar op dit moment zitten ze heel dicht bij wat de consument wilt. Waarom zou je dan alles zo drastisch als Microsoft omgooien?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via