Apple organiseert keynote op 27 januari

Er wordt al maanden over gespeculeerd wat er in de aankomende Apple keynote zal gaan gebeuren. Op 27 januari weten we het dan eindelijk aangezien Apple nu ook officieel een persconferentie heeft gepland.

De afgelopen jaren, maanden en weken was er al veel te doen om de Apple tablet die iedereen duidelijk zag aankomen. Het bedrijf heeft nu officieel de uitnodigingen gestuurd naar de voltallige pers met het opschrift “Come see our latest creation”, geschreven onder een afbeelding met verfvlekken en het Apple logo. Volgens velen zal Apple op dit event dan eindelijk de iSlate of iTablet gaan onthullen om zo de wereld voor de tablets te openen voor de massa.

De uitnodiging kan uiteraard van alles betekenen, maar die ‘nieuwste creatie’ wijst er waarschijnlijk op dat iets compleet nieuws, en dus geen hardware-upgrade, aangekondigd zal gaan worden. Maar ook de kleuren die plots gebruikt worden kunnen op alles wijzen zoals verschillende kleuren voor de tablet. Uiteraard kan dit ook slaan op de iPhone of de iPod van Apple. Er gaan verder ook geruchten dat de MacBook Pro-serie een upgrade zal krijgen. De Keynote zal plaatsvinden volgende week woensdagavond om 19 uur Nederlandse tijd.

Uitnodiging

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters