Apple: “Problemen bereik iPhone 4 komt door verkeerde metingen”

Apple heeft op haar website een officiële reactie geplaatst over de problemen rondom de iPhone 4. Volgens de fabrikant zijn de problemen te wijten aan een verkeerde formule voor de meting van het signaal dat afgegeven wordt door het netwerk.

Producent Apple heeft eindelijk een officiële reactie geplaatst op haar website rondom de iPhone 4 problemen. De producent had de laatste tijd te kampen met veel kritiek omdat veel mensen wisten te claimen dat de nieuwe telefoon van Apple een ontwerpfout zou hebben. Niets blijkt minder waar volgens Apple en de producent bagataliseert het probleem dan ook met de melding dat er technisch niets verkeerd is bij de iphone 4. Het probleem zou komen doordat er een verkeerde formule door Apple gebruikt zou worden om het signaal te meten voor de telefoon. Apple zou een verouderde formule al drie jaar lang gebruikt hebben volgens eigen zeggen om de kwaliteit van het telefoon-signaal van de telco te meten terwijl de formule verkeerd zou zijn en een verkeerde indicatie zou verschaffen. De producent gaat het probleem nu verhelpen middels een software-update de komende weken die zowel voor de iPhone 4, als 3GS en 3G geldt en die de nieuwe formule van provider AT&T behelst.

Onduidelijk is nog of het probleem daadwerkelijk komt door slechts een verkeerde indicatie van het signaal of dat het signaal ook daadwerkelijk zwakker wordt zodra je de nieuwe iPhone verkeerd vasthoud. Desalniettemin zal de producent binnen een paar weken een gratis update vrijgegeven die het probleem zou moeten verhelpen.

iPhone 4 problems

 

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters