Apple: “Problemen bereik iPhone 4 komt door verkeerde metingen”

Apple heeft op haar website een officiële reactie geplaatst over de problemen rondom de iPhone 4. Volgens de fabrikant zijn de problemen te wijten aan een verkeerde formule voor de meting van het signaal dat afgegeven wordt door het netwerk.

Producent Apple heeft eindelijk een officiële reactie geplaatst op haar website rondom de iPhone 4 problemen. De producent had de laatste tijd te kampen met veel kritiek omdat veel mensen wisten te claimen dat de nieuwe telefoon van Apple een ontwerpfout zou hebben. Niets blijkt minder waar volgens Apple en de producent bagataliseert het probleem dan ook met de melding dat er technisch niets verkeerd is bij de iphone 4. Het probleem zou komen doordat er een verkeerde formule door Apple gebruikt zou worden om het signaal te meten voor de telefoon. Apple zou een verouderde formule al drie jaar lang gebruikt hebben volgens eigen zeggen om de kwaliteit van het telefoon-signaal van de telco te meten terwijl de formule verkeerd zou zijn en een verkeerde indicatie zou verschaffen. De producent gaat het probleem nu verhelpen middels een software-update de komende weken die zowel voor de iPhone 4, als 3GS en 3G geldt en die de nieuwe formule van provider AT&T behelst.

Onduidelijk is nog of het probleem daadwerkelijk komt door slechts een verkeerde indicatie van het signaal of dat het signaal ook daadwerkelijk zwakker wordt zodra je de nieuwe iPhone verkeerd vasthoud. Desalniettemin zal de producent binnen een paar weken een gratis update vrijgegeven die het probleem zou moeten verhelpen.

iPhone 4 problems

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. serkan -

    ze gaan gewoon de software aanpassen dat die of vol berijk laat zien of geen berijk dus ziet een die omlaag gaat om mensen om de tuin te leiden hahaha

  2. snowflake -

    Ik vind het maar een vaag verhaal.. formules om de kwaliteit te meten die verkeerd is, maar wel al drie jaar gebruikt word :S

    en nu gaan ze pas uitzoeken of het de indicatie, of daadwerkelijk het signaal is wat zwakker word.

    Kortom, ze weten nog niks

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Meer dan honderd nieuwe Pokémon duiken op in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters