Zo zouden Apple’s producten eruit zien zonder schermranden

Apple heeft indruk gemaakt met het design van de iPhone X, al zijn de meningen verdeeld. Een Duitse designer nam alvast een voorproefje op de volgende stap.

De toekomst van Apple’s design

Binnenkort lopen de eerste consumenten met de iPhone X over straat. Apple’s is lang niet de eerste met een randloos design, maar wel een partij die het in een keer mainstream kan maken. In de tram, metro of trein kun je hoge ogen gaan gooien met je gloednieuwe iPhone.

iPhone X Review
De iPhone X

We noemen het continu randloos, maar dat slaat eigenlijk nergens op. Er zijn immers wel degelijk schermranden te zien. Samsung weet dat aan de zijkanten van zijn toestellen nog te verhelpen, maar in het geval van de iPhone X zie je daar gewoon vrij aanwezige randen.

Het kan dus altijd nog futuristischer. Gelukkig maar, anders zouden we niks meer hebben om naar uit te kijken. Bovendien hebben designers dan nog mooi bronmateriaal voor bizarre concepten. Zo kwamen we vandaag de onderstaande video en fotoserie tegen. Een Duitse designer stelde zichzelf een boeiende vraag: hoe zouden producten van Apple er zonder schermranden uitzien?

Het resultaat is een strakke video met daarin 3D-renders. We zien een toekomstige iPhone, Apple Watch en MacBook voorbij komen. De renders nemen een voorproefje op de toekomst, maar wel geworteld in het heden en het verleden. Zo zien we de inham van de iPhone X terugkomen in het design van bijvoorbeeld de Apple Watch.

Apple toekomst producten

Apple toekomst producten Apple toekomst producten

Apple zal immers ergens sensoren kwijt moeten. Het design van de verzonnen iPhone lijkt daarentegen meer op de iPhone 5, dan op de onlangs aangekondigde iPhone X. Ach, dat is de vrijheid van de designer. Reken er dus niet op dat Apple ook daadwerkelijk deze kant op gaat.

Apple toekomst producten

Apple toekomst producten

Check ook de gloednieuwe Nokia 2, een budgetmodel met een gigantische accu. Of kijk wat er gebeurt als je een tweeling Apple’s Face ID laat gebruiken. Kun je de iPhone X dan voor de gek houden?

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters