Zo zouden Apple’s producten eruit zien zonder schermranden

Apple heeft indruk gemaakt met het design van de iPhone X, al zijn de meningen verdeeld. Een Duitse designer nam alvast een voorproefje op de volgende stap.

De toekomst van Apple’s design

Binnenkort lopen de eerste consumenten met de iPhone X over straat. Apple’s is lang niet de eerste met een randloos design, maar wel een partij die het in een keer mainstream kan maken. In de tram, metro of trein kun je hoge ogen gaan gooien met je gloednieuwe iPhone.

iPhone X Review
De iPhone X

We noemen het continu randloos, maar dat slaat eigenlijk nergens op. Er zijn immers wel degelijk schermranden te zien. Samsung weet dat aan de zijkanten van zijn toestellen nog te verhelpen, maar in het geval van de iPhone X zie je daar gewoon vrij aanwezige randen.

Het kan dus altijd nog futuristischer. Gelukkig maar, anders zouden we niks meer hebben om naar uit te kijken. Bovendien hebben designers dan nog mooi bronmateriaal voor bizarre concepten. Zo kwamen we vandaag de onderstaande video en fotoserie tegen. Een Duitse designer stelde zichzelf een boeiende vraag: hoe zouden producten van Apple er zonder schermranden uitzien?

Het resultaat is een strakke video met daarin 3D-renders. We zien een toekomstige iPhone, Apple Watch en MacBook voorbij komen. De renders nemen een voorproefje op de toekomst, maar wel geworteld in het heden en het verleden. Zo zien we de inham van de iPhone X terugkomen in het design van bijvoorbeeld de Apple Watch.

Apple toekomst producten

Apple toekomst producten Apple toekomst producten

Apple zal immers ergens sensoren kwijt moeten. Het design van de verzonnen iPhone lijkt daarentegen meer op de iPhone 5, dan op de onlangs aangekondigde iPhone X. Ach, dat is de vrijheid van de designer. Reken er dus niet op dat Apple ook daadwerkelijk deze kant op gaat.

Apple toekomst producten

Apple toekomst producten

Check ook de gloednieuwe Nokia 2, een budgetmodel met een gigantische accu. Of kijk wat er gebeurt als je een tweeling Apple’s Face ID laat gebruiken. Kun je de iPhone X dan voor de gek houden?

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters