Apple registreert patent voor vingerherkenning en revolutionaire verpakking

Apple heeft twee nieuwe patenten geregistreerd voor de iPhone. De patenten beschrijven een nieuwe soort interactieve verpakking en vingerherkenning samen met andere snufjes voor het scherm van het toestel.

Doos

Zowel de ingenieurs als juristen bij Apple hebben samengewerkt aan een nieuw patent waarin een nieuw soort interactieve verpakking wordt beschreven die de iPhone nog aantrekkelijker maakt in de winkelschappen. Je kunt de iPhone zien door de doorzichtige verpakking (misschien net zoals de iPod Touch 2G ?) en je toestel hangt in de schappen altijd aan de stroomvoorziening zodat je toestel opgeladen is als je het voor de eerste keer wilt gebruiken. Het patent beschrijft ook een manier waarop er een videostream naar de toestellen wordt gestreamd zodat ze allemaal wat aantrekkelijker in de rekken liggen. Verder zijn de toestellen ook verbonden met speciale software die de iPhone up-to-date houdt en de toestellen updatet als er een nieuwe firmwareversie uitkomt.

Nog een ander nieuw patent van Apple beschrijft de technologie om te vibreren iedere keer als je het scherm aanraakt en de technologie voor vingerherkenning samen met een manier om RFID-signalen te lezen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters