Apple schort verkoop iPhone 4S in China op wegens te grote vraag

Fabrikant Apple is gestopt met het verkopen van haar iPhone 4S-smartphone in China. Tijdens de launch van het toestel ontstonden vechtpartijen onder de duizenden gegadigden en werden mensen verdrukt.

Ondermeer in de grootste winkel van Apple in China ontstond een vechtpartij nadat duizenden mensen uren in de rij hadden gestaan om de eerste modellen van de iPhone 4S in China te bemachtigen. De iPhone 4S werd afgelopen week in China door Apple geïntroduceerd en het aantal mensen dat daarvoor op de been was, was gigantisch, aldus lokale media. Als gevolg van de vechtpartij werd de winkel gelijk gesloten omdat Apple niet de veiligheid van haar medewerkers en de mensen buiten op straat kon waarborgen.

Inmiddels lijkt het erop dat door het hele land opstootjes en verdrukkingen hebben plaats gevonden tijdens de lancering van het toestel. Apple zou dan ook volgens onbevestigde berichten gestopt zijn met het verkopen van het toestel in heel China totdat de situatie weer onder controle is.

China is een erg belangrijk land voor Apple omdat het daar net pas haar aanwezigheid heeft weten zeker te stellen en het een enorme groeimarkt is voor de fabrikant. Ook het aantal inwoner dat Apple-producten kan kopen is bijzonder groot waardoor China een topprioriteit is geworden voor veel bedrijven, waaronder Apple.

No iPhone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters