Apple start verkoop derde generatie iPad in Nederland

Apple is gestart met de verkoop van haar derde generatie tablet in ondermeer Nederland en België. De iPad is volgens verschillende bronnen nog ruim op voorraad en rijen zijn dan ook veelal uitgebleven.

Tijdens de bekendmaking van de derde generatie wist Apple al aan te geven dat de verkoop in onder meer Nederland en België een week na de wereldwijde introductie van start zal gaan. De eerste Apple resellers maakten van deze gelegenheid gebruik om 1 minuut over twaalf in de nacht open te gaan om zo de start van de verkoop in te luiden. Het aantal rijen voor de shops bleef relatief beperkt. Vooral in de groten steden stonden vaak een handjevol mensen, zo bleek uit tweets van shops.

De derde generatie iPad is verkrijgbaar bij de Applewinkel en alle officiële resellers van de fabrikant. De goedkoopste variant moet 479 euro gaan kosten en de prijs van de duurste loopt op tot 800 euro. Hierbij krijg je 64GB interngeheugen en 3G-connectiviteit. Ook alle grote Nederlandse providers, waaronder Vodafone, T-Mobile en KPN, zijn vanaf vandaag gestart met de verkoop van de tablet. De providers bieden de tablet op afbetaling aan in combinatie met een abonnement.

Binnenkort zullen wij de nieuwe generatie iPad uitvoerig bespreken en video-reviewen op All About Phones.

Apple iPad 3 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters