Apple start verkoop iPhone 6 en iPhone 6 Plus in Nederland

Apple is vandaag gestart met de verkoop van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus in Nederland. Beide modellen hebben een groter scherm mee gekregen en betere specificaties.

Verschillende providers en webshops zijn afgelopen nacht begonnen met de uitlevering van de eerste iPhone-modellen. Veel webshops en providers hadden plots het idee opgevat om ’s nachts de iPhone uit te leveren middels een nachtkoerier. Gemiddeld wisten veel webshops en providers in de nacht ongeveer 100 klanten blij te maken met een iPhone 6 of een iPhone 6 Plus.

Apple zelf is vandaag ook in Nederland begonnen met de verkoop van haar nieuwe paradepaardjes. De Apple Stores in Haarlem, Den Haag en Amsterdam zijn begonnen met de verkoop van beide smartphones. Voor alle drie de winkels stond een redelijke rij, zo blijkt uit berichten op Twitter. De voorraad iPhone 6-smartphones zo afdoende zijn, de voorraad voor iPhone 6 Plus-smartphones zou wat schaarser zijn, aldus verschillende bronnen uit de retail.

De nieuwe iPhone 6 van Apple krijgt een adviesprijs van 699 euro mee. De iPhone 6 Plus moet 799 euro gaan kosten. Beide modellen beschikken standaard over 16GB interngeheugen, maar er zijn ook opties beschikbaar met 128GB interngeheugen. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus van Apple hebben een nieuw aluminiumdesign mee gekregen. Daarnaast is de 8-megapixelcamera flink verbeterd en zou het momenteel de beste camera in een smartphone zijn, aldus het gerenommeerde DXOmark.

Apple heeft beide toestellen daarnaast voorzien van de nieuwe A8-processor. Deze dualcore-processor is geklokt op 1.3GHz en wordt ondersteunt door 1GB aan ram. De iPhone 6 heeft een 4.7-inch scherm mee gekregen en de iPhone 6 Plus is de eerste echte phablet van Apple met een scherm dat 5.5-inch meet en een resolutie van Full HD heeft mee gekregen. Uit tests zou blijken dat de iPhones het beste LCD-scherm hebben momenteel dat eveneens in een smartphone te vinden is.

All About Phones zal volgende week haar reviews en video reviews publiceren van zowel de iPhone 6, iPhone 6 Plus als iOS 8. De toestellen zijn verkrijgbaar bij alle providers, ketens en webshops in Nederland.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

De Apple iPhone 6 en de iPhone 6 Plus worden door Belsimpel al geleverd 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters