'Apple stelt de software 3.0 release een dag uit' – Update

Apple heeft op haar iPhone pagina de datum aangepast van het vrijgeven van het iPhone OS 3.0. Apple zal de software pas morgen gaan vrijgeven in plaats van vandaag.

ultrasn0w

Apple heeft vanochtend in alle vroegte haar software 3.0-pagina voor de iPhone van een kleine update voorzien. Inmiddels staat groot aangegeven dat de software pas op 18 juni wordt vrijgegeven terwijl de producent op haar WWDC keynote aangaf dat de software vandaag de deur uit zou gaan. Onduidelijk is waardoor de vertraging is opgetreden echter kunnen gebruikers morgen de nieuwe software voor hun nieuwe iPhone binnen halen. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat het hier om de Singapore release gaat aangezien het daar zeven uur eerder 18 juni is dan bij ons. Hierdoor zou de release alsnog voor vandaag staan. T-Mobile Nederland heeft inmiddels laten weten dat de update vanavond rond 19 uur live zou moeten staan middels iTunes.

Inmiddels heeft het iPhone Dev-Team er ook voor gezorgd dat de nieuwe firmware versie nu al unlockt is. Het word de opvolger van Yellowsn0w en gaat ultrasn0w noemen. Dit is alleen voor de iPhone 3G, niet voor de iPhone 3G S. Een jailbreakprogramma voor 3.0 werd eerder al gemaakt door het iPhone dev team. Gisteren hebben ze daarvan de onderstaande video gemaakt waarop ultrasn0w gedemonstreerd word. Ultrasn0w zal vrijdag beschikbaar zijn voor het publiek.

Update op 17/06/2009 om 11:30

Inmiddels lijkt het erop dat Apple de update toch al klaar heeft staan op haar servers. De update zou middels deze link gedownload kunnen worden.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters