‘Apple Store onderhoud wijst op aankondiging iPad Pro modellen en iPhones’

Het is dan bijna zover, zo blijkt uit onderhoud van de Apple Store. Apple zal naar verluid zeer binnenkort nieuwe iPad Pro modellen onthullen.

Apple Store onderhoud

Er doen geruchten de ronde dat Apple van plan is om deze week stilletjes de nieuwe iPads uit te brengen. De techgigant lijkt dat nu zelf ook bevestigd te hebben. Apple’s System Status meldt sinds gisteravond namelijk dat de Apple Store vandaag vijf uur offline vanwege onderhoud. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dat met een aankondiging te maken heeft. Meer dan je denkt: Apple sluit de Apple Store elke keer vlak voor er nieuwe producten aankomen.

Nieuwe iPad Pro modellen

Gezien de aanhoudende geruchten is het onderhoud dan ook wel heel toevallig. Naar verluidt zal Apple namelijk zeer binnenkort de iPad Pro 9.7-inch 2, de Apple iPad Pro 12.9-inch 2, de Apple iPad Pro 10.5-inch, en de Apple iPad Mini Pro onthullen. Onder de motorkap van de iPad Pro 12.9-inch 2 en de iPad 10.5-inch zit de A10X chipset. De 9.7-inch iPad Pro wordt aangedreven door de A9, die we kennen van de iPhone 6s.

Dunnere schermranden

Naar verwachting krijgt de nieuwe 10.5-inch iPad Pro een nieuw ontwerp, met dunnere schermranden. Nu smartphonefabrikanten als LG en Samsung met hun vlaggenschepen afscheid nemen van dikke schermranden, zullen tablets waarschijnlijk ook volgen. Er doet echter een gerucht de ronde dat dit model pas volgende maand onthuld zal worden. Of dat ook stilletjes via de site gaat gebeuren, of middels een evenement, is onduidelijk.

Nieuwe iPhones

Naast nieuwe iPads heeft Apple waarschijnlijk meer in de pijplijn zitten. Zo zal de techgigant hoogstwaarschijnlijk zeer binennkort een 128GB iPhone Se onthullen. Daarnaast wijzen geruchten op een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Gelukkig weten we zeer binnenkort meer, want Apple kan dus elk moment de nieuwe producten introduceren. Of was dit gewoon een toevallig onderhoud?

Bron: Apple via AppleInsider

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters