‘Apple Store onderhoud wijst op aankondiging iPad Pro modellen en iPhones’

Het is dan bijna zover, zo blijkt uit onderhoud van de Apple Store. Apple zal naar verluid zeer binnenkort nieuwe iPad Pro modellen onthullen.

Apple Store onderhoud

Er doen geruchten de ronde dat Apple van plan is om deze week stilletjes de nieuwe iPads uit te brengen. De techgigant lijkt dat nu zelf ook bevestigd te hebben. Apple’s System Status meldt sinds gisteravond namelijk dat de Apple Store vandaag vijf uur offline vanwege onderhoud. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dat met een aankondiging te maken heeft. Meer dan je denkt: Apple sluit de Apple Store elke keer vlak voor er nieuwe producten aankomen.

Nieuwe iPad Pro modellen

Gezien de aanhoudende geruchten is het onderhoud dan ook wel heel toevallig. Naar verluidt zal Apple namelijk zeer binnenkort de iPad Pro 9.7-inch 2, de Apple iPad Pro 12.9-inch 2, de Apple iPad Pro 10.5-inch, en de Apple iPad Mini Pro onthullen. Onder de motorkap van de iPad Pro 12.9-inch 2 en de iPad 10.5-inch zit de A10X chipset. De 9.7-inch iPad Pro wordt aangedreven door de A9, die we kennen van de iPhone 6s.

Dunnere schermranden

Naar verwachting krijgt de nieuwe 10.5-inch iPad Pro een nieuw ontwerp, met dunnere schermranden. Nu smartphonefabrikanten als LG en Samsung met hun vlaggenschepen afscheid nemen van dikke schermranden, zullen tablets waarschijnlijk ook volgen. Er doet echter een gerucht de ronde dat dit model pas volgende maand onthuld zal worden. Of dat ook stilletjes via de site gaat gebeuren, of middels een evenement, is onduidelijk.

Nieuwe iPhones

Naast nieuwe iPads heeft Apple waarschijnlijk meer in de pijplijn zitten. Zo zal de techgigant hoogstwaarschijnlijk zeer binennkort een 128GB iPhone Se onthullen. Daarnaast wijzen geruchten op een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Gelukkig weten we zeer binnenkort meer, want Apple kan dus elk moment de nieuwe producten introduceren. Of was dit gewoon een toevallig onderhoud?

Bron: Apple via AppleInsider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters