Apple Stores eerder dicht op 17, 18 en 19 november

Een groot aantal Apple Stores zullen op 17, 18 en 19 november hun deuren vroeger dan de normale sluitingstijd dicht doen. Geruchten gaan over een grote ‘all-hands’-meeting waar alle medewerkers bij aanwezig moeten zijn. Het is niet gebruikelijk dat de winkels eerder dicht gaan vanwege een aanstaande productlancering. De vervroegde sluitingstijd geldt voor een groot aantal Europese, Canadese en Aziatische winkels maar niet voor de winkels in Amerika, Amsterdam en Londen.

Verschillende winkels gaan op verschillende dagen eerder dicht, zo sluiten de Apple Stores in Parijs op 18 en 19 november hun deuren vroeger dan normaal terwijl de winkels in het Duitse Oberhausen dat alleen op de 18e doet. In Japan en Spanje ligt het weer anders, daar gaan de winkels alleen op 17 november eerder dicht.

De vervroegde sluiting heeft waarschijnlijk weinig te maken met het Amerikaanse Thanksgiving-feest. Deze feestdag gaat gepaard met de populaire shopping-dag Black Friday maar deze vindt pas later in de maand plaats. Het is ook ongebruikelijk dat de winkels dichtgaan in verband met de aanstaande lancering van de nieuwe Mac Pro of de onlangs gelanceerde nieuwe iPads.

Een speciale peptalk om medewerkers voor te bereiden op de aanstaande feestdagen zou een mogelijke reden kunnen zijn dat de winkels eerder dicht gaan. In Amerika is Apple onlangs aangeklaagd vanwege de vele overuren die het personeel maakt en allicht wil de fabrikant voorkomen dat ze ook in andere landen geconfronteerd wordt met dergelijke rechtszaken.

Apple Stores eerder dicht op 17, 18 en 19 november apple store openingstijden louvre 
Apple Stores eerder dicht op 17, 18 en 19 november apple store openingstijden oberhausen 

Bron: iPhoneClub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters