Apple topman grijpt in bij afkeuren van App Store-applicatie

Steve Jobs heeft persoonlijk ingegrepen bij het weigeren van een applicatie uit de App Store. Nadat de ontwikkelaar de Apple-topman een mail had gestuurd, werd de applicatie alsnog goedgekeurd.

Steve Jobs

Het ingrijpen van Steve Jobs heeft ervoor gezorgd dat de applicatie Knocking Live Video alsnog in de App Store opgenomen wordt. De app was eerder geweigerd uit Apple’s softwarewinkel vanwege het gebruik van een API die niet voor ontwikkelaars beschikbaar was gemaakt, terwijl eerdere applicaties die hiervan gebruikmaken wel gewoon opgenomen werden. Knocking Live Video stelt de iPhone-gebruiker in staat om video via screen capture door te sturen naar een andere iPhone. Nadat de software niet mocht worden opgenomen in de applicatiewinkel heeft de maker een smeekbrief gestuurd naar de hoogste baas bij Apple, Steve Jobs.

Bijna direct nadat de mail bij de Apple-topman was binnengekomen kreeg de maker het bericht dat de applicatie van hogerhand alsnog goedgekeurd was. Drie uur later stond de applicatie ook daadwerkelijk in de App Store. Volgens geruchten wijst dit erop dat Apple binnenkort de richtlijnen voor het goedkeuren of weigeren van applicaties gaat aanpassen. Het bedrijf heeft veel kritiek gekregen op de wijze waarop er met applicaties wordt omgegaan.

Bron: Pocket Lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters