Apple topman grijpt in bij afkeuren van App Store-applicatie

Steve Jobs heeft persoonlijk ingegrepen bij het weigeren van een applicatie uit de App Store. Nadat de ontwikkelaar de Apple-topman een mail had gestuurd, werd de applicatie alsnog goedgekeurd.

Steve Jobs

Het ingrijpen van Steve Jobs heeft ervoor gezorgd dat de applicatie Knocking Live Video alsnog in de App Store opgenomen wordt. De app was eerder geweigerd uit Apple’s softwarewinkel vanwege het gebruik van een API die niet voor ontwikkelaars beschikbaar was gemaakt, terwijl eerdere applicaties die hiervan gebruikmaken wel gewoon opgenomen werden. Knocking Live Video stelt de iPhone-gebruiker in staat om video via screen capture door te sturen naar een andere iPhone. Nadat de software niet mocht worden opgenomen in de applicatiewinkel heeft de maker een smeekbrief gestuurd naar de hoogste baas bij Apple, Steve Jobs.

Bijna direct nadat de mail bij de Apple-topman was binnengekomen kreeg de maker het bericht dat de applicatie van hogerhand alsnog goedgekeurd was. Drie uur later stond de applicatie ook daadwerkelijk in de App Store. Volgens geruchten wijst dit erop dat Apple binnenkort de richtlijnen voor het goedkeuren of weigeren van applicaties gaat aanpassen. Het bedrijf heeft veel kritiek gekregen op de wijze waarop er met applicaties wordt omgegaan.

Bron: Pocket Lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters