Apple verkoopt een miljoen nieuwe iPads per dag

Apple heeft bekend gemaakt dat het drie miljoen nieuwe iPads heeft verkocht in slechts drie dagen tijd. De fabrikant heeft hiermee haar eigen record gebroken.

Volgens Apple is het aantal verkochte nieuwe iPads boven verwachting. De tablet-maker laat dan ook trots weten dat het meer dan drie miljoen stuks van de nieuwe iPad heeft verkocht, daar waar de eerste variant van de tablet 80 dagen nodig had om deze mijlpaal te bereiken. De iPad 2 had 28 dagen nodig om de 3 miljoen streep te halen. De nieuwe iPad is in een geselecteerd aantal landen sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar. Ondermeer Engeland, Amerika en Duitsland mogen de tablet al verkopen.

Apple doet geen voorspellingen over de kwartaalafzet van de nieuwe iPad. De verwachting is dat de nieuwe variant stukken beter gaat verkopen dan de iPad 2. Analisten menen dat Apple enkele tientallen miljoenen stuks zal gaan slijten alleen al in het eerste kwartaal van 2012. De nieuwe iPad zal vanaf 23 maart in Nederland verkrijgbaar zijn en krijgt een adviesprijs van 479 euro voor het goedkoopste Wifi-model met 16GB aan interngeheugen.

The New iPad

 

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters