Apple verkoopt een miljoen nieuwe iPads per dag

Apple heeft bekend gemaakt dat het drie miljoen nieuwe iPads heeft verkocht in slechts drie dagen tijd. De fabrikant heeft hiermee haar eigen record gebroken.

Volgens Apple is het aantal verkochte nieuwe iPads boven verwachting. De tablet-maker laat dan ook trots weten dat het meer dan drie miljoen stuks van de nieuwe iPad heeft verkocht, daar waar de eerste variant van de tablet 80 dagen nodig had om deze mijlpaal te bereiken. De iPad 2 had 28 dagen nodig om de 3 miljoen streep te halen. De nieuwe iPad is in een geselecteerd aantal landen sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar. Ondermeer Engeland, Amerika en Duitsland mogen de tablet al verkopen.

Apple doet geen voorspellingen over de kwartaalafzet van de nieuwe iPad. De verwachting is dat de nieuwe variant stukken beter gaat verkopen dan de iPad 2. Analisten menen dat Apple enkele tientallen miljoenen stuks zal gaan slijten alleen al in het eerste kwartaal van 2012. De nieuwe iPad zal vanaf 23 maart in Nederland verkrijgbaar zijn en krijgt een adviesprijs van 479 euro voor het goedkoopste Wifi-model met 16GB aan interngeheugen.

The New iPad

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bas_v -

  Onzin, dat kan makkelijk. Jullie beseffen niet hoe groot de afzetmarkt van deze elf landen gezamelijk is. Alleen al in de USA hebben we het over zo'n 300 miljoen mensen. Daarbij kun je dit niet per winkel bekijken. Er zijn waarschijnlijk duizenden en duizenden winkels waar dit ding verkocht wordt, en dan is drie miljoen in drie dagen opeens niet zo'n gek getal meer.

 2. Skaakie -

  Zitten ook alle preorders en online bestelling bij.. moet je ook vermelden.

  Als je eens goed na denkt snap je ook wel dat er geen 1 miljoen doosje per dag kunnen worden afgerekend in de winkels.

  1. Pipo -

   Inderdaad; 11 landen, dan zou er in die paar winkels in ieder land 100000 doosjes per dag over de toonbank gegaan moeten zijn. Is niet mogelijk. Probeer maar eens 10000 dozen in een winkel te verkopen op een dag met afrekenen er bij.. is niet te doen!!

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters