Apple-vicepresident Schiller: 'Witte iPhone niet dikker dan de zwarte'

Hoewel foto’s van diverse blogs het verschil in dikte tussen de zwarte en de witte iPhone hebben vastgelegd, ontkent vicepresident Phil Schiller van Apple dit in een tweet aan een lezer van 9to5Mac, Ernesto Barron.

tweet Schiller iPhone

”Hij is niet dikker. Geloof niet alle rotzooi die je leest”, meldde Schiller aan Barron in een direct message via twitter. Om te verifiëren dat de tweet echt van Schiller afkomstig was, mocht 9to5Mac inloggen op de account van Barron om de tweet zelf te bekijken.

Twee dingen verbazen hier: dat het overduidelijke fotografische bewijs door de op een na hoogste Apple-baas wordt ontkend, en dat hij dat in een tweet aan een klant doet. Schiller twittert niet zoveel. De laatste tweet van de vice-CEO was alweer twee weken oud.

Bij de ontkenning van het gegeven dat de witte iPhone wat dikker is dan de zwarte, om precies te zijn tweetiende van een millimeter, levert Schiller verder geen commentaar of uitleg. 9to5Mac zette bij het verhaal over die tweet prompt weer de foto die zij eerder publiceerde, van de twee iPhone-varianten naast elkaar. Daaruit blijkt toch echt dat de witte iets dikker is.

Waarom Schiller dat ontkent, is een raadsel. Waarom de witte eigenlijk dikker is, lijkt wel duidelijk: Apple heeft tien maanden nodig gehad om de witte iPhone in de winkels te krijgen, en kennelijk zit ergens in het toestel een soort beschermingslaagje tegen direct zonlicht dat de interne onderdelen van het toestel zou kunnen beschadigen.

Bron: 9to5Mac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters