Apple vindt nieuwe producent voor vernieuwde iPhone

Apple heeft een overeenkomst gesloten met het Taiwanese bedrijf Hon Hai voor de productie van een geavanceerdere versie van de iPhone.

Dat melden anonieme bronnen binnen het bedrijf aan financiële nieuwsdienst Dow Jones. Nadere details weigerden zij te geven. Volgens berichten in de Chineestalige Commercial Times zou het gaan om een zogenoemde 3G-versie die van de telefoon. De huidige iPhone beschikt niet over zo’n snelle internetverbinding, maar maakt gebruik van het tragere Edge.

De Commercial Times wist in 2006 ook te melden dat Hon Hai van Apple opdracht had gekregen 12 miljoen stuks te produceren van “een mobiele telefoon die tevens dienst doet als muziekspeler”, de huidige iPhone. Het toestel is inmiddels verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Ierland en Oostenrijk. Wanneer Nederland volgt is nog niet duidelijk.

Op internet gaan geruchten dat de Nederlandse introductie wellicht zaterdag zou plaatsvinden. Aanleiding vormt een cryptische aankondiging op de website van een Mac-winkel in Tilburg. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Apple dat kanaal zou kiezen voor een dergelijke productlancering. In de meeste landen ging de introductie van de iPhone tot dusverre gepaard met veel tromgeroffel. Mocht hij morgen er toch aan komen dan zaten wij alsnog juist met onze voorspelling.

iphone

 

Bron: Nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters