Apple vindt nieuwe producent voor vernieuwde iPhone

Apple heeft een overeenkomst gesloten met het Taiwanese bedrijf Hon Hai voor de productie van een geavanceerdere versie van de iPhone.

Dat melden anonieme bronnen binnen het bedrijf aan financiële nieuwsdienst Dow Jones. Nadere details weigerden zij te geven. Volgens berichten in de Chineestalige Commercial Times zou het gaan om een zogenoemde 3G-versie die van de telefoon. De huidige iPhone beschikt niet over zo’n snelle internetverbinding, maar maakt gebruik van het tragere Edge.

De Commercial Times wist in 2006 ook te melden dat Hon Hai van Apple opdracht had gekregen 12 miljoen stuks te produceren van “een mobiele telefoon die tevens dienst doet als muziekspeler”, de huidige iPhone. Het toestel is inmiddels verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Ierland en Oostenrijk. Wanneer Nederland volgt is nog niet duidelijk.

Op internet gaan geruchten dat de Nederlandse introductie wellicht zaterdag zou plaatsvinden. Aanleiding vormt een cryptische aankondiging op de website van een Mac-winkel in Tilburg. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Apple dat kanaal zou kiezen voor een dergelijke productlancering. In de meeste landen ging de introductie van de iPhone tot dusverre gepaard met veel tromgeroffel. Mocht hij morgen er toch aan komen dan zaten wij alsnog juist met onze voorspelling.

iphone

 

Bron: Nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters