'Apple Watch 2 verschijnt in het tweede kwartaal van 2016'

Volgens de laatste geruchten zou de opvolger van de Apple Watch in het tweede kwartaal van volgend jaar worden uitgebracht.

Volgens enkele Aziatische bronnen dicht bij de productie zou de tweede Apple Watch in het tweede kwartaal van 2016 over de band moeten rollen. Dat liet een directeur van Quanta, een Taiwanese fabrikant, weten op een aandeelhoudersvergadering. Er doken eerder al geruchten op die lieten weten dat de Apple Watch 2 medio 2016 zou uitkomen. Als de geruchten kloppen ziet het er naar uit dat Apple om de twee jaar de Apple Watch wil vernieuwen, in tegenstelling tot de iPhone die jaarlijks vernieuwd wordt.

De Apple Watch ligt slechts vier maanden in de Nederlandse winkelrekken maar is wel al langer te koop in de Verenigde Staten en enkele Europese landen. Apple bracht wel onlangs nog een grote update uit voor watchOS, dat is het besturingssysteem waar het slimme horloge op draait. In september kondigde de fabrikant ook nog twee nieuwe kleuren aan voor de Apple Watch Sport: roségoud en en goud.

Apple heeft nog geen concrete verkoopcijfers gepubliceerd over de Apple Watch, maar CEO Tim Cook liet eerder wel in de media weten dat hij tevreden was met het succes van het apparaat. Het is echter afwachten tot de fabrikant concrete cijfers publiceert om het succes van Apple’s horloge in te schatten.

'Apple Watch 2 verschijnt in het tweede kwartaal van 2016' apple watch selling points 

Bron: Apple Watch

tags:

  iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

  Apple Watch 3

  Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

  Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

  Apple Watch 3

  ‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

  Samsung Gear S3 Classic en Frontier

  Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

  ‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters