‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’

De Apple Watch 3 krijgt qua geruchten vrij weinig aandacht. Met de nieuwe iPhone 8 om de hoek trekt het horloge van Apple vaak aan het kortste eind. Maar ook over de Apple Watch 3 verschijnt af en toe een gerucht. Nu blijkt bijvoorbeeld dat Apple zijn nieuwe Watch waarschijnlijk nog het komende kwartaal te koop zet.

Dat meldt overigens de Taiwanese online krant Digitimes. Volgens het medium verscheept Apple de eerste exemplaren van de Apple Watch 3 in het vierde en laatste kwartaal van 2017. Dat betekent dat mensen wellicht al in oktober hun nieuwe smartwatch kunnen hebben. Dat is echter gezien het verleden onzeker. Vorig jaar begon Apple al aan het eind van het derde kwartaal met het verkopen van de Apple Watch 2. Dat bleek geen succes: er volgde grote tekorten en sommigen moesten tot november wachten tot zijn hun nieuwe wearable om mochten doen.

Innovaties Apple Watch 3

Overigens zijn er al wel een aantal geruchten naar buiten gekomen over de innovaties die Apple bij zijn Watch 3 gaat introduceren. Zo kwam al een tijd geleden naar buiten dat de derde Watch wellicht een flexibel display zou krijgen. Ook krijgt het horloge naar verluidt de mogelijkheid om via 4G met het internet te verbinden.

Apple Watch 3

Ook introduceerde Apple een paar maanden geleden zijn nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watches, WatchOS 4. Dit nieuwe operating system krijgt onder meer een Siri wijzerplaat en een nieuwe muziekapp. Daarnaast lijkt Apple zijn gebruikers stiekem aan te moedigen om fitter te worden, want ook de fitnessapplicatie Workout is flink verbeterd. WatchOS 4 komt deze herfst uit.

Bron: Digitimes

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters