Apple Watch krijgt nieuwe accessoires en lagere prijs

Naast een nieuwe iPhone en iPad, heeft Apple ook aan zijn eerste wearable gedacht en heeft het bedrijf nieuwe Apple Watch accessoires aangekondigd. Bovendien gaat de prijs van het apparaatje omlaag.

Verlaagde prijsNieuwe Apple Watch accessoires en verlaagde prijs

Een smartwatch zal waarschijnlijk altijd een duur hebbedingetje blijven. Zeker de Apple Watch.  Je kunt tot wel €17.000 betalen voor Apple’s smartwatch. Maar klaarblijkelijk lijkt Apple ook wel te beseffen dat de Apple Watch flink te duur is. De prijs voor het 38mm model wordt daarom bijgesteld naar 299 dollar.

Nylon band

Apple watch accessoiresEen eerste nieuwe accessoire voor de Apple Watch is een nylon bandje. Dit klinkt misschien niet zo spectaculair, maar Apple lijkt het wel een leuk idee te vinden. Net zoals de naam doet vermoeden is het bandje gemaakt uit Nylon, wat naar onze verwachtingen iets godkoper is, en beschikbaar is in meerdere leuke, felle kleuren. Volgens Apple wisselt 30% van de Apple Watch gebruikers regelmatig van bandje.

Milanese loop

Als aanvulling op de zilveren Milanese loop die je momenteel al kunt kopen voor de Apple Watch, heeft Apple zojuist een zwarte Milanese loop aangekondigd. De nieuwe loop, in de kleur ‘space black’, is eerder gelekt op site van de Tsjechische Apple winkel.

CareKitSchermafbeelding 2016-03-21 om 18.22.07

Dankzij de CareKit van Apple, en de technologie in de Apple Watch is het vanaf nu mogelijk om te voorspellen wanneer een gebruiker van de Apple Watch een epileptische aanval zal krijgen. Eveneens maakt Apple het mogelijk om met de CareKit, en de ResearchKit in het algemeen, meer onderzoek te doen naar de gezondheidsomstandigheden van mensen. Dit met behulp van applicaties waar mensen met bijvoorbeeld obesitas hun ervaringen kunnen delen met medicate enzoverder. Ook naar mensen met alzheimer wordt er via de ResearchKit onderzoek gedaan, en het dankzij de Apple Watch is het zelfs mogelijk voor een moeder om de hartslag van haar ongeboren baby te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters