Apple Watch krijgt nieuwe accessoires en lagere prijs

Naast een nieuwe iPhone en iPad, heeft Apple ook aan zijn eerste wearable gedacht en heeft het bedrijf nieuwe Apple Watch accessoires aangekondigd. Bovendien gaat de prijs van het apparaatje omlaag.

Verlaagde prijsNieuwe Apple Watch accessoires en verlaagde prijs

Een smartwatch zal waarschijnlijk altijd een duur hebbedingetje blijven. Zeker de Apple Watch.  Je kunt tot wel €17.000 betalen voor Apple’s smartwatch. Maar klaarblijkelijk lijkt Apple ook wel te beseffen dat de Apple Watch flink te duur is. De prijs voor het 38mm model wordt daarom bijgesteld naar 299 dollar.

Nylon band

Apple watch accessoiresEen eerste nieuwe accessoire voor de Apple Watch is een nylon bandje. Dit klinkt misschien niet zo spectaculair, maar Apple lijkt het wel een leuk idee te vinden. Net zoals de naam doet vermoeden is het bandje gemaakt uit Nylon, wat naar onze verwachtingen iets godkoper is, en beschikbaar is in meerdere leuke, felle kleuren. Volgens Apple wisselt 30% van de Apple Watch gebruikers regelmatig van bandje.

Milanese loop

Als aanvulling op de zilveren Milanese loop die je momenteel al kunt kopen voor de Apple Watch, heeft Apple zojuist een zwarte Milanese loop aangekondigd. De nieuwe loop, in de kleur ‘space black’, is eerder gelekt op site van de Tsjechische Apple winkel.

CareKitSchermafbeelding 2016-03-21 om 18.22.07

Dankzij de CareKit van Apple, en de technologie in de Apple Watch is het vanaf nu mogelijk om te voorspellen wanneer een gebruiker van de Apple Watch een epileptische aanval zal krijgen. Eveneens maakt Apple het mogelijk om met de CareKit, en de ResearchKit in het algemeen, meer onderzoek te doen naar de gezondheidsomstandigheden van mensen. Dit met behulp van applicaties waar mensen met bijvoorbeeld obesitas hun ervaringen kunnen delen met medicate enzoverder. Ook naar mensen met alzheimer wordt er via de ResearchKit onderzoek gedaan, en het dankzij de Apple Watch is het zelfs mogelijk voor een moeder om de hartslag van haar ongeboren baby te horen.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters