'Apple Watch met miljoenen de toonbank over straks'

De Apple Watch zal straks met miljoenen tegelijk over de toonbank gaan, verwachten analisten, die hun verwachtingen onlangs naar boven hebben bijgesteld. Verwacht wordt dat van het slimme polssieraad tussen twintig en veertig miljoen exemplaren worden verkocht in 2015.

De Apple Watch moet elke dag worden opgeladen

Officiële berichten uit Wall Street spreken van tien tot dertig miljoen Apple-horloges in 2015. Maar handelsbank Morgan Stanley vindt dat ‘conservatieve’ schattingen. De bank heeft er een theorie bij.

Voor de Apple Watch heb je een iPhone 5 of nieuwer nodig. In maart, als de Apple Watch vermoedelijk in de verkoop gaat, zijn er wereldwijd zoń 315 miljoen mensen die een iPhone 5x of 6 bezitten. Als tien procent van die mensen een Apple Watch aanschaft, zit je al dik boven die dertig miljoen. Er wordt bij opgemerkt dat de eerste iPad nog beter liep: veertien procent van de iPhonebezitters kocht de tablet erbij.

Dan is er nog de rest van de markt voor ‘wearables’, waarmee fitnessarmbandjes, smartwatches en andere elektronica die om de pols wordt gedagen worden bedoeld. Morgan Stanley denkt dat die markt volgend jaar gaat exploderen en dat er tussen nu en 2020 tussen 530 miljoen en een miljard van die apparaatjes worden verkocht.

Het wordt daarmee de volgende elektronische revolutie, zo wordt voorspeld. Na de smartphones en de tablets zijn nu de ‘wearables’ aan de beurt om de markt te veroveren.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters