Apple Watch nu in Nederland te koop

De Apple Watch is eindelijk in Nederland te koop. Bij Belsimpel kun je het eerste slimme horloge van Apple bestellen vanaf 499 euro.

Apple Watch

De webwinkel heeft hiermee een primeur: het is de eerste verkoper in Nederland die de Apple Watch vanuit zijn eigen voorraad kan leveren. De Apple Watch is vanaf 17 juli ‘officieel’ in Nederland verkrijgbaar. Wachten loont: want dan kost de goedkoopste Apple Watch niet 499 euro, maar 419 euro.

Het gaat hier om de Apple Watch Sport met een scherm van 38 millimeter. De versie met een schermformaat van 42 millimeter kost 549 euro. Vanaf 17 juli zal deze in Nederland waarschijnlijk op de markt komen voor 469 euro: 50 euro meer dan de 38 millimeter-uitgave.

Woon je in de buurt van Duitsland? Dan loont het om de Apple Watch over de grens aan te schaffen. De goedkoopste variant kost daar 399 euro, terwijl dezelfde variant hier dus 20 euro duurder is. Belsimpel levert de Apple Watch tussen 5 en 7 werkdagen.

De duurdere varianten van de Apple Watch komen ook naar Nederland. De roestvrijstalen Apple Watch zal verkrijgbaar zijn vanaf 669 euro. De aller duurste versie van de Apple Watch Edition gaat in Nederland 18.400 euro kosten. Dit is een 18 karaats goud-uitgave van de smartwatch.

De Apple Watch was al verkrijgbaar in onder andere Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Nog altijd is het onduidelijk wanneer het horloge in België te koop zal zijn, maar waarschijnlijk zal dat sowieso nog in 2015 het geval zijn.

Wij konden al even spelen met de Apple Watch. De previewvideo die we aan de hand daarvan maakte vind je hier.

Bron: Apple

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters