‘Apple Watch wordt gewoon op tijd geleverd’

De eerste lading Apple Watches die de klant krijgt, wordt gewoon op tijd geleverd. De smartwatches zijn nu onderweg naar de verspreidpunten in de Verenigde Staten.

Apple Watch-leverancier GT Advanced is failliet

Dit meldt een bron tegenover MacRumors. Sinds 10 april kunnen klanten in de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Japan en Groot-Brittannië de Apple Watch bestellen. Binnen zes uur was de smartwatch volledig uitverkocht.

Daarna werd er een ruime leverperiode genoemd. De Apple Watch zou tussen 24 april en 8 mei geleverd worden. Nu lijkt het erop dat de Apple Watch ‘gewoon’ op 24 april bij de klanten terecht komt.

Of dat echt zo is, weten de klanten natuurlijk pas over drie dagen. De productie van de Apple Watch zou in ieder geval niet zo van een leien dakje gaan. Zo zou de productie van de trilmotors nogal lastig gaan. Deze trilmotors regelen de vibraties die de smartwatch geeft.

Ook de productie van het scherm van de Apple Watch gaat minder snel dan verwacht. LG Display produceert deze schermpjes. Problemen met de levensduur en de kleurenweergave van het scherm van de Apple Watch zouden hieraan ten grondslag liggen.

Apple is door, of ondanks, de problemen in staat om 2 tot 3 miljoen exemplaren van de Apple Watch per maand te produceren. Verreweg de populairste variant is de Apple Watch Sport Edition, de goedkoopste variant van de Apple Watch. Deze kost minimaal 399 euro.

Ondertussen zou de duurste variant, de Apple Watch Edition, nog geen 1 procent van de verkopen innemen. Dit product kost minimaal 11 duizend euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Watch Pride Edition

Gedeelte opbrengst Apple Watch Pride Edition bandje gaat naar LGBTQ groepen lees verder

Snapchat Spectacles 2

Snapchat Spectacles 2 legt focus op augmented reality lees verder

Apple Watch 3

Apple experimenteert met flexibele displays voor nieuwe Apple Watch lees verder

FitBit

‘Nieuwe smartwatch van FitBit heeft accuduur van vier dagen’ lees verder

Android Wear 2.0

Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

Uvolt Watch

Uvolt Watch: laad je telefoon snel op met deze unieke smartwatch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters