Apple wil Galaxy Tab 10.1n ook verbieden in Duitsland

Fabrikant Apple heeft een nieuw verzoek ingediend om de vernieuwde tablet van Samsung, de Galaxy Tab 10.1n, eveneens te verbieden in Duitsland. Samsung heeft deze nieuwe variant juist geïntroduceerd om zo de patenten van Apple te ontlopen.

Nog geen twee weken na de introductie van het aangepaste model door Samsung heeft Apple alweer zijn juristen op pad gestuurd. De fabrikant vindt het aangepaste design van de Galaxy Tab 10.1n van Samsung teveel lijken op de iPad en Apple meent dan ook dat ook deze nieuwe variant inbreuk maakt op het design van de Apple iPad. Hierdoor zal een nieuwe rechtszitting op 22 december in Duitsland plaatsvinden waar het geschil wordt beoordeeld.

Samsung heeft de Galaxy Tab 10.1n voorzien van een extra rand die om het gehele scherm heen zit. Hierdoor ziet de tablet er wat anders uit dan de iPad en is hij beter herkenbaar. Apple lijkt deze mening niet te delen en laat dan ook weten dat het ook een verkoopverbod wil voor de Galaxy Tab 10.1n. De fabrikant heeft eerder al een verkoopverbod afgedwongen voor de ‘normale’ varianten van de tablet.

Onduidelijk is nog wanneer de uitspraak komt. Op 22 december zal de eerste zitting plaatsvinden in Duitsland.

Samsung Galaxy Tab 10.1n 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. smoking -

  kopie Een hoop arrogantie van microsoft windows phone 7; als je product zo goed is dan hoef je geen concurrenten te laten verbieden! Conclusie: microsoft: mooi design, goede software, de hardware daarentegen SUCKS!!!

  (geld het zelfde voor microsoft) :Y:Y:Y

  1. Dominick -

   Microsoft goede software? Dat is nieuw uit jouw mond! Hoe dan ook, graag in het vervolg inhoudelijke reacties, en niet alleen maar WP7 afzeiken om het afzeiken. Slaat nergens op en is nergens voor nodig.

 2. ditch apple -

  Een hoop arrogantie van apple; als je product zo goed is dan hoef je geen concurrenten te laten verbieden! Conclusie: apple: mooi design, goede software, de hardware daarentegen SUCKS!!!

 3. guest123 -

  Wellicht dat apple loopt te zeuren om dit design. omdat het nieuwe design van apple er zo uit komt te zien, dat zo wel balen zijn zeg, dan kan je het laatste van steve jobs afschrijven omdat samsung ze voor is geweest. Geweldig haha

 4. Mopperkont -

  Kan die Apple eens lekker door de stront zakken! Wat een stelletje zielige gastjes zijn dat. Overleg onderling wat wel en niet acceptabel is, en ga niet achteraf weer lopen zeiken.
  Op deze manier gaan steeds meer mensen een hekel aan Apple krijgen.

  He he, dat lucht op. 😉

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters