Apple wil hele Galaxy-lijn Samsung uit de schappen hebben

In tegenstelling tot wat eerder gedacht werd, blijkt dat Apple niet alleen de Galaxy SII, Galaxy Ace, Nexus S en Galaxy Tab uit de schappen wil hebben in Nederland, maar de hele Galaxy-lineup van Samsung.

Samsung Galaxy Gio MWC

Daarmee krijgt de rechtzaak die in Nederland tussen die twee aan de gang is nog wat meer lading. Ook producten als de Galaxy Europa, Galaxy Gio, Galaxy Mini en Galaxy Apollo moeten uit de schappen verdwijnen.

Daar kwam Webwereld achter via een aantal documenten. In de kleine lettertjes staat dat Apple ook een verbod eist op andere ‘inbreukmakende telefoons en tablets’.

Daarnaast wil Apple dat de betreffende producten niet alleen niet meer geleverd worden, de bestaande voorraad moet ook geretourneerd worden. Samsung moet daarvoor een brief aan alle winkels sturen dat de producten geretourneerd moeten worden en ‘natuurlijk’ moet Samsung voor de kosten instaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. loyd -

  Ik heb een iphone overwogen, maar heb de Galaxy S2 gekozen. Nog elke dag blij hiermee.

  We wilden ook wachten op de Ipad 3, maar heb vandaag de nieuwe Tab gekocht. Wat een mooi ding zeg.

  Wat ik bedoel te zeggen, nu Apple zo bezig is willen wij never nooit niet een product van deze arrogante club in ons bezit hebben.

  Ik hoop dat miljoenen mensen zo gaan denken over apple want ze willen de concurrentie buiten spel zetten. Walgelijk gewoon!

 2. Quintin -

  Apple, Apple Apple toch…

  ze snappen gewoon niet dat als iets in de smaak valt je dat wilt bieden aan je consumenten. Als er een fiets in een rode kleur komt, dan gaat een andere fabriekant ook fietsen in het rood maken, omdat dit aanslaat bij de wensen van de consument. Dit is net zo. Mensen houden van het ontwerp van de iPhone, iets waar je trots op mag zijn, en andere fabriekanten spelen hier dus op in. Nu was ik laatst aan tv aan het kijken met me nichtje en neefje er er kwam een geweldig liedje op van kai lan, misschien moet apple die maar eens horen. het gaat erover dat als mensen jou dingen na-apen, het niet altijd slecht is. Het maakt jou product des te beter. En als kleine kinderen dit al leren, mag apple hier een voorbeeld aan nemen

 3. Samsung-Rules -

  Vanmorgen de 10.1 tab van samsung binnen gekregen… wow zeg.. stukken mooier als dat dikke vodafone ding.

  En 3.1 er op wat er ook beter uitziet.. Deze 10.1 word absoluut een regelrechte concurent voor de ipad.. haha

 4. Brigand -

  Zoals gebruikelijk in de USA is GELD het enige wat telt en waar ze op termijn aan ten onder gaan.
  Reden waarom ik geen enkel Apple product in huis wil.

 5. Rene -

  Ik heb ook een Galaxy S, maar die heeft widgets, een sd slot, een file explorer, verwisselbare accu, Flash ondersteuning…kortom allerlei zaken die de iphone niet kan bieden. Dus hoezo kopieren? Trouwens noem me eens 1 feature echt door Apple bedacht? Ik ken ze niet. Alles was allang verzonnen door Nokia en Windows Mobile. Alleen hebben die geen patenten vastgelegd. Apple verziekt echt alles op dit moment!

 6. Hans -

  Hoewel ik zelf geen enkel Apple product bezit (gaat ook niet gebeuren)begrijp ik zeker wel de problemen die Apple heeft met de Galaxy lijn van Samsung. Met name de 1e versie van de Galaxy was gewoon een copie van de iPhone, alleen dan in een plastic uitvoering. Veel bedrijven uit de oostelijke landen zijn al jarenlang bezig met het copiëren van producten (denk ook aan auto's)die in het westen zijn bedacht en gemaakt. Dat wordt nu een keer aangepakt omdat ze nu gewoon te ver zijn gegaan. Samsung heeft dit aan zichzelf te danken. Samsung is een verhaal apart. Wel ben ik het er mee eens dat Apple er geen goed aan doet om de halve wereld aan te gaan klagen, om vermeende patenten en rechten. Ze gaan gewoon te ver. Het mooie van alles is dat Microsoft ondertussen gewoon een goeie deal met fabrikanten van Android toestellen heeft weten te maken, vanwege patenten en dit alles zonder ingewikkelde procedures.

 7. ikke -

  Keihard afwijzen, slaat nergens op wat Apple doet. Kan dat niet een keer ophouden want nu wordt het wel een beetje te gortig hoor.. Wordt schijtziek van Apple. Weet zeker dat meer en meer mensen zich tegen Apple gaan keren nu. Als dat is wat ze willen.. kennelijk want dat gaat wel gebeuren als ze zo doorgaan op deze achterbakse manier…

 8. Peter -

  Ze kunnen ook gewoon alle telefoons van alle merken proberen te laten verbieden, omdat ze allemaal kunnen bellen, net als de iPhone….:P

  Wat een mafketels zeg…:S:S

 9. Janet -

  Liever geen telefoon dan een Apple… Steve Jobs en de zijnen hebben het concept van marktwerking blijkbaar niet helemaal goed begrepen. Prutsers!

 10. Dick -

  Ja,net als eerder, gaat Apple aan één product ten onder.Als je maar een product hebt in een smaak,kan je er veel van verkopen.Maar mensen houden nog altijd van verandering.En als je die niet kunt produceren,dan ga je ze maar bestrijden,omdat ze gevaarlijk voor je worden

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters