Apple WWDC Keynote last minute-geruchten over nieuwe iPhone

Om 19 uur begint bij All About Phones het liveverslag van de WWDC Keynote van Apple. Via live.allaboutphones.nl kun je alles volgen maar tot die tijd hebben wij de last minute geruchten over de nieuwe iPhone voor je verzameld.

iPhone 3GS

Vanavond om 19 uur zal Apple in Amerika zijn beroemde WWDC Keynote gaan houden en op dat moment zit de halve wereld gekluisterd aan zijn monitor. Ook bij All About Phones komt dit fenomeen voor en daarom hebben we dit jaar besloten om jullie van dit event mee te laten genieten via live.allaboutphones.nl zodat je als eerste in het Nederlands te horen en te zien krijgt, door middel van foto’s uiteraard, wat Apple twee seconden geleden heeft verteld. Zo ver zijn we echter nog niet en over krap twee uur beginnen we met ons live blog dat zich automatisch op je scherm laat toevern, zonder dat je zelf hoeft te refreshen.

Vandaag zijn er nog een hoop nieuwe geruchten bij gekomen zo vlak voor de vermoedelijke aankondiging van Apple. Zo zou volgens een bericht uit Canada al duidelijk zijn wat voor nieuwe toestellen we vanavond van Apple kunnen gaan verwachten. Uit een afbeelding die gemaakt is van een kassa in een Canadese winkel zou blijken dat er vanavond twee versies naar buiten zullen komen van de iPhone. Zo zou er een iPhone Video gaan komen en een Video iChat. Opmerkelijk is dat de afbeelding claimt dat er zowel een 32GB-versie uit zal gaan komen als een 64GB-versie. Omgerekend kom je dan op de onderstaande prijzen uit in Nederland als het bericht uit Canada klopt.

iPhone Video 32GB 139 81,34
iPhone Video 64GB 179 104,74
iPhone Video iChat 32GB 179 104,74
iPhone Video iChat 64GB 199 116,45

De site weet daarnaast ook te melden dat alleen de iChat-versie van de nieuwe iPhone kan videobellen. De andere versie zou alleen in hoge kwaliteit video’s kunnen afspelen, aldus de site. Daarnaast zou de eerste versie alleen in het zwart en in het wit beschikbaar worden gesteld door de fabrikant terwijl de iChat-versie in allemaal vrolijke kleuren uit zou gaan komen.

Tussen 19 uur en 20 uur vanavond weten we het. Wil jij als eerste weten of Apple daadwerkelijk met een nieuwe iPhone op de proppen zal gaan komen, houd dan live.allaboutphones.nl vanaf even voor 19 uur goed in de gaten.

iPhone Canada prijzen

 

iPhone Canada prijzen

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters