Apple zet weer een nieuw slot op de iPhone

De iPhones die eind deze week in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk arriveren, zullen nieuwe firmware bevatten die een einde maakt aan de huidige omwegen om applicaties van derde partijen te installeren.

Meer dan een week voor de introductie in het Verenigd Koninkrijk kreeg T3 alvast een iPhone in handen voor een review. Het exemplaar draaide firmware 1.1.2 en als de iPhones die vrijdag in de twee Europese landen geïntroduceerd worden, standaard van deze versie voorzien zijn, zal Apple de software gauw vrijgeven, zo is de verwachting.

De nieuwe firmware brengt ondersteuning voor een dozijn talen naar de smartphone, waaronder Frans, Duits en Kantonees, volgens T3. Het blijkt echter ook dat de methode om het apparaat via een aangepast tiff-plaatje geschikt te maken voor het installeren van applicaties van derden, door de nieuwe firmware onbruikbaar gemaakt wordt.

Mac Rumors claimt daarnaast vernomen te hebben dat versie 1.1.2 de software van derde partijen, waaronder unlockprogramma’s, onklaar maakt. Of de upgrade reeds geünlockte apparaten onklaar maakt, net als firmwareversie 1.1.1 deed, is nog onduidelijk.

iamusedifiredeb9 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters