Apple zoekt antenne ingenieurs

Apple heeft vacatures geopend voor ingenieurs die het bedrijf kunnen helpen met het ontwikkelen van antennes. Dit alles waarschijnlijk om de ontvangstproblemen van de iPhone 4G niet te laten terugkomen in volgende generaties van het toestel.

Na de problemen met de 3G-ontvangst van de iPhone 4 die kunnen voorkomen als gebruikers hun toestel met hun linkerhand vasthouden, heeft Apple nu vacatures geopend om mensen te vinden die in de toekomst kunnen helpen met het ontwikkelen van antennes en uit te vogelen waar deze geplaatst dienen te worden op het toestel.

Ondertussen wordt het probleem over de slechte ontvangst steeds groter en groter en ontstaan de eerste rechtzaken al tegen Apple over dit probleem. Volgens Apple is het wegvallen van ontvangst normaal als je het toestel ‘fout’ vasthoudt en heeft aan zijn werknemers laten weten dat er dus geen reden is om gratis Apple Bumpers uit te delen, hoesjes voor de iPhone 4 die helpen bij dit probleem. Zo’n hoesje kost $30. Inmiddels zijn de eerste petities gestart om dit wel voor elkaar te krijgen maar Apple lijkt niet te zwichten voor al het commentaar.

Vacatures

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Tea Mobiel -

    Mmmmh, they've been looking for one since 29/01/2010 :S

    Based on the quality of the iPhone 4 antenna, the def. are in need of one BIG TIME!

    😛

  2. HTC-Freak -

    Raar verhaal, je zou toch zeggen dat een bedrijf als apple goede ontwikkelaar in huis heeft. Is er uberhaubt een vak als antenna engineer.? Dit valt toch ergens anders onder. Verder vind ik het wel leuk nieuws allemaal, kan ik lekker mijn collega`s en vrienden die apple gek zijn stangen..:Y:P:P:Y

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters