Apple zoekt antenne ingenieurs

Apple heeft vacatures geopend voor ingenieurs die het bedrijf kunnen helpen met het ontwikkelen van antennes. Dit alles waarschijnlijk om de ontvangstproblemen van de iPhone 4G niet te laten terugkomen in volgende generaties van het toestel.

Na de problemen met de 3G-ontvangst van de iPhone 4 die kunnen voorkomen als gebruikers hun toestel met hun linkerhand vasthouden, heeft Apple nu vacatures geopend om mensen te vinden die in de toekomst kunnen helpen met het ontwikkelen van antennes en uit te vogelen waar deze geplaatst dienen te worden op het toestel.

Ondertussen wordt het probleem over de slechte ontvangst steeds groter en groter en ontstaan de eerste rechtzaken al tegen Apple over dit probleem. Volgens Apple is het wegvallen van ontvangst normaal als je het toestel ‘fout’ vasthoudt en heeft aan zijn werknemers laten weten dat er dus geen reden is om gratis Apple Bumpers uit te delen, hoesjes voor de iPhone 4 die helpen bij dit probleem. Zo’n hoesje kost $30. Inmiddels zijn de eerste petities gestart om dit wel voor elkaar te krijgen maar Apple lijkt niet te zwichten voor al het commentaar.

Vacatures

 

Bron: Engadget

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters